0 - 0
3 повідомлення
всем большое спасибо, особенно организаторам))) Таир - сенкс, персонально.... наёмникам не приходилось скучать, было чем заняться :D
спасибо, так же, всем наёмникам, работали как надо)))
жаль погода подвела и испортила последний день... :(
0 - 0
ууухххх ребята игра супер, у меня впечетлений целая бомба :о)
От команды Гюрза (Львов): Таир , также всем оргам: плюс питцот +500 (зачот и уважуха)
Домой токо прирулили, полуживие, спать буду наверное сутки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: под плащ палаткой я спал впервые :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ночьное перемирие всех сторон зачот абсолютный :))))))))))))) Хоть алкоголь и зло но в такие моменты безнего никак, пели песни так что я остался как минимум на неделю без голоса :mrgreen:
ЗЫ. Еще раз всем спасибо...
0 - 0
привіт всім хто мене ще пам"ятає і не дуже :))) я високий, худий-не кормлений СВОБОДІВЕЦЬ, з вибритим радіаційним знаком на потилиці, який ходив з гітарою до Військових і Долговців посеред ночі :D
в першу чергу, хотів би подякувати персонально Таіру - це була надзвичайно цікава і непередбачувана гра, не дивлячись на окремі негативні н"юанси, які створювали самі гравці. ;) Величезне дякую всім тим, хто підтримав нашу компанію вночі, це було дійсно по братськи (Військові і Сталкери - ріспект!!!) ;) і окрема подяка побратимам-СВОБОДІВЦЯМ, можу з повною впевненістью сказати, що ніде не було такого веселого і дружнього колективу, як у нас - в СВОБОДІ! :D Алібі, Грей, Інквізитор - приємно познайомитись і грати з такими цікавими людьми! ;)
ВСІМ ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ, ВСЕ БУЛО СУПЕР!
п.с.:
Таір, на наступний рік чекаємо нових локацій і 3-го епізоду! ;) і нехай погода нас не підведе!
0 - 0
Да, на самом деле всем оргам огромное человеческое СПАСИБО!!!А насчёт тёплого приёма - так это стопроцентов!! ;)
Хоть днём была "война", но все команды отлично сдружились ночью)) Все пели одни песни под гитару, спасибо огромное Pashok тебе за предоставление этого удовольствия)) Горланили так, что у многих сегодня охрипший голос :D .
А ещё я благодарю всех за офигенное знакомство со всеми участниками и оргами игры. Ждём вас в гости!!! ;)
РЕСПЕКТ И УВАЖУХА ВСЕМ!!!
0 - 0
Нема слів, які б описали враження після гри.
Чесно кажучи, їхавши на другу гру в ліс після "урбану" грати сталкер було якось не по собі...
АЛЕ ПОБАЧИВШИ ЛОКАЦІЮ І ПРОРОБЛЕНУ ПІДГОТОВЧУ РОБОТУ... ви ГЕРАКЛИ...
База Свободи, "бункера", окопи в повний зріст, могильник, знаки по лісу, КПП і бари ... територія була МЕГА АНТУРАЖНОЮ Низький уклін
Окрема подяка гравцям, які не полінувались і привели зовнішній вигляд до відповідності з персонажами...
Квести... окрема сага... цікаві і непередбачувані...
Замовлення на Алладіна і Змея ми з Джонсом хоч і не виконали.... зато як розрулили ситуацію... аж самому сподобалось....
До військових: мені було лячно, проводити Вас до бару... одночасно робити наводку групи "Магніт", пояснюючи що це Свобода і залишатись живим... хочеш бути сталкером - вмій вертітись...
Після викиду... дружня інспекція по базам, пісні під гітару...
Я думаю 3й епізод вже не буде просто грою...а буде гордо носити лейбу ФЕСТИВАЛЬ ))))))))
ДЯКУЮ ВСІМ
0 - 0
Таир, ОРГИ, новые и старые товарищи - спасибо за хорошее настроение и отличную игру!!! Только попроси Доктора чтоб таблетки не "просроченные" давал, а то 30 мин. такого глюка снова я не переживу :о)))))) ЗОМБИ РУЛЯТ!!!!
0 - 0
Мегареспект Таиру и остальным оргам за проделанный титанический труд по организации такой ИГРЫ!!!!!!!!!!!!!! Локация, ролевые персонажи, бары, научный центр и т.д. - просто не хватает слов и эмоций, очень антуражно, от игры остались только позитивные эмоции, которые аж зашкаливают. Очень понравились квесты и возможность их выполнения без кровопролития. Отдельный привет "корумпированым" военным от клана сталкеров X-RAY :D
Орги - так держать, с нетерпением ждем продолжения серии (Dokka)
0 - 0
2 повідомлення
Quick post - пишу с оочень медленного интернета.
1) Таир и все организаторы - мега респект (особенно девушка из 4 Реактора за печеньки)
2) Спасибо всем игрокам за игру
3) Фотки и подробный отчет позже
4) ВЕРНИТЕ СНОРКА С БАЗЫ СВОБОДЫ!!!!!
Он мне дорого как память (5 лет жили в одной комнате в общаге)
P.S. Beviloom - aka BOOM ))
0 - 0
Дякую всім за чудову гру ОРГАНІЗАТОРАМ великий плюс за локацію і антураж.
Все сподобалось особливо ті 2 сталкери шо ходили навколо бару і УСПІШНО добували собі бейжики на виході з мертвяка СВОБОДИ.
А так усе супер!!!!!!!!!!!!