0 - 0
Я - солдат и на плацу, и в бою совсем другое дело, но здесь позволю себе высказаться - лучше б я и дальше не знал реальных боевых задач противника, грустно как-то становиться...
просто так подаренная соседскому мальчику игрушка, ради получения которой прошлый раз ты рвал себе всевозможные части...
0 - 0
При всем уважении - это были изначально проигрышные миссии для Нормании.
В чем тогда интерес играть вообще?
Зачем было захватывать 24 августа Винтера??? Его получается, просто отдали Сильвании.
Если небыло шансов выиграть - в чем смысл????
0 - 0
вы считаете это миссиями? у нас был хоть один шанс как-то противодействовать этому?
Суть місії - евакуація особового складу Сільванії чи перепона такої з боку Норманії. По простому кажучи утримання двох майданчиків. Але власне майданчиків, а не лісків, пролісків, палаців, ям біля шпиталів і т.п. об"єктів в радіусі 2 км.
кто ставил задачу? кому? почему так получилось?
Ця задача була поставлена вашим офіцерам СБ і командоючому стороною. Так само як і була поставлена офіцерам СБ і командуючому стороною. Нажаль ми не в змозі були цього разу проконтролювати наскільки задача була доведена до особового складу, але на майбутній раз це (доведення задач до особового складу) буде враховано.
0 - 0
деза исходила от нашего офицера сб.
Я би накатав на нього доповідну куди слід, там розберуться. До-речі на командуючого НРА поступила доповідна.
0 - 0
Volodymyr захопити вертолітні майданчики і не дати Сильванскому спецназу евакуюватися (виконано, але з поправкою на те що на ті майданчики ніхто не претендував)
- значит так домой хотели :wink: Собственно- задачу по удержанию площадок Нормания выполнила (?), поскольку находилась в радиусе 10 м. (десяти метров) от таковых. Отсюда проистекает и следующая миссия- сильванцы не улетели тогда, зато улетели с "моста" при помощи вызова вертолета "феерверком" (кстати, почему командиром нам было доложенно что это бомба и мы должны ее обезвредить :shock: )
0 - 0
ну дык, вертолет не прилетел, сели на бомбу и улетели
0 - 0
При всем уважении - это были изначально проигрышные миссии для Нормании.
В чем тогда интерес играть вообще?
Зачем было захватывать 24 августа Винтера??? Его получается, просто отдали Сильвании.
Если небыло шансов выиграть - в чем смысл????
Ви я бачу зараз вперлися в Вінтера я в центр всього всесвіту.
Ви просто живете однією подією і одним досягненням. А насправді не буває так все просто і гладко. Особливо в реальних ситуаціях. Ніякий би полковник армії не міг знаходитись на передовій і тим паче очолювати авангард частини військ з метою проведення терактів на території супротивника. Окрім того в будь яких рольових іграх, симуляторах і т.п. речах завжди є мастер-персонажі. Тобто дійові особи які не можна знищити і на які не діють загальні правила, бо власне без їх роботи пропаде вся функціональність. Наприклад, супротивник вб"є нач. шпиталю. Питання ХТО після цього буде ВИПИСУВАТИ (оживляти) поранених? Фініш гри чи місії. Ми не виключаємо таких нововведень, але реально є речі при відключенні яких все можна зупинити. Полковник Вінтер задумувався таким самим персонажем як президент Мітіч чи професор Борода. Тобто діє і робота персонажів є. А от з персонажем зробити нічого немає. Нажаль більшого розповісти не можу, інакще буде не цікаво грати. Можу лише сказати що на цій грі мала бути коронація Вінтера, але Норманці все наламали на ІД2, тому було викрадення, яке в свою чергу призвело до дуже непередбачуваної реакції з боку НДР. Я би сказав такої реакція яка не схожа на поведінку НДР в цілому і її морально-демократичні засади.
0 - 0
Собственно- задачу по удержанию площадок Нормания выполнила (?)
Ну з деяким наближенням так.
Отсюда проистекает и следующая миссия- сильванцы не улетели тогда, зато улетели с "моста" при помощи вызова вертолета "феерверком"
Так.
кстати, почему командиром нам было доложенно что это бомба и мы должны ее обезвредить :shock: )
Тому що вони прослухали те з їм казали сценарісти. Цитата з сценарію організаторів (здається ми вперше публікуємо документи оргів)
План «В» під прикриттям ночі залишки Сильванської диверсійної групи роблять спробу перетнути кордон у районі боліт, дальньої застави що біля озера (Мостового-Саперного)
При виході на точку евакуації диверсантам потрібно активувати «маяк»
0 - 0
План «В» під прикриттям ночі залишки Сильванської диверсійної групи роблять спробу перетнути кордон у районі боліт, дальньої застави що біля озера (Мостового-Саперного)
При виході на точку евакуації диверсантам потрібно активувати «маяк»
ну теперь понятно почему сильванцам не надо было столкновения с 2й и 3й заставами, и они хотели их обойти
1я застава перекрывала выход с моста и ее надо было уничтожить, а затем обойти 2ю и 3ю и поставить маяк на 4й