0 - 0
Ну зашибісь... тепер понятно значить після Вінтера мали і ми евакуюватися але норманці нам цього не дали зробити тому ми після того намагалися в нічній пройти до кордону але відбили тільки одну точку де і був поставлений маячок шоб прилетів вертоліт і ми захищали це місце, може троха і мало часу було у норманців але то таке я не скаржусь :D
0 - 0
Один вопрос по миссии - доставить Винтера на вертолетную площадку.
Изначально миссия с конвоированием Винтера была для норманской стороны проиграшная. 12 норманцев против всей сильванской строны.
Если после этого Винтера нужно было довести до вертолетной площадки - и миссия с эвакуацией считается выполненной для сильвании, то вторая миссия тоже изначально для нормании проиграшная, т.к. физически силы Нормании находились в казармах и добежать до точки, чтобы перехватить Винтера просто не могли.
Или я ошибаюсь?
0 - 0
Ну зашибісь... тепер понятно значить після Вінтера мали і ми евакуюватися але норманці нам цього не дали зробити тому ми після того намагалися в нічній пройти до кордону але відбили тільки одну точку де і був поставлений маячок шоб прилетів вертоліт і ми захищали це місце, може троха і мало часу було у норманців але то таке я не скаржусь :D
вот и я к таким выводам теперь пришел теперь :)
Один вопрос по миссии - доставить Винтера на вертолетную площадку.
Изначально миссия с конвоированием Винтера была для норманской стороны проиграшная. 12 норманцев против всей сильванской строны.
Если после этого Винтера нужно было довести до вертолетной площадки - и миссия с эвакуацией считается выполненной для сильвании, то вторая миссия тоже изначально для нормании проиграшная, т.к. физически силы Нормании находились в казармах и добежать до точки, чтобы перехватить Винтера просто не могли.
Или я ошибаюсь?
хм, а нам обьявили что полковник Винтер смертельно ранен и его не смогли эвакуировать
0 - 0
если я правильно понимаю, то эвакуировали его еще с первой точки, и еще до того как в тот район дошли Норманцы? Я правильно понимаю?
Так точно. Як тільки його відбили, передній Хамер пропустив УАЗ в якому був Вінтер, котрий (УАЗ) в свою чергу зірвався і на повній швидкості понісся на 2-й вертолітний майданчик де його чекав гелікоптер (уявний), забравши Вінтера тут же відлетів. Суть місії - евакуація особового складу Сільванії чи перепона такої з боку Норманії. По простому кажучи утримання двох майданчиків. Але власне майданчиків, а не лісків, пролісків, палаців, ям біля шпиталів і т.п. об"єктів в радіусі 2 км.
Просьба указать точное время и место эвакуации.
2-й вертолітний майданчик. Точний час не скажу, але одразу після визволення, на момент евакуація там не могло і не було жодного солдата НРА.
0 - 0
по дневной понемногу разобрались, а что было на ночной?
0 - 0
зупинити конвой, відбити Вінтера (виконано).
доставити до одного з вертолітних майданчиків з котрого його забрав гелікоптер (виконано, після цього Вінтер вже в Сільванії, а людина що грає його роль просто офіцер).
вы считаете это миссиями? у нас был хоть один шанс как-то противодействовать этому?
утримувати майданчики Н часу по закінченню якого евакуюватися з них на другому гелікоптері (не виконано по причині неправильної постановки задачі, утримували палац).
кто ставил задачу? кому? почему так получилось?
0 - 0
Или я ошибаюсь?
Відповідь дав постом вище, але процитую.
Суть місії - евакуація особового складу Сільванії чи перепона такої з боку Норманії. По простому кажучи утримання двох майданчиків. Але власне майданчиків, а не лісків, пролісків, палаців, ям біля шпиталів і т.п. об"єктів в радіусі 2 км.
0 - 0
хм, а нам обьявили что полковник Винтер смертельно ранен и его не смогли эвакуировать
Можлива це була діза від Сільванців. Але офіційно такої інформації ніхто не розповсюджував. Хоча придумано класно, як з метою щоб ви заспокоїлись.
0 - 0
Да ладно Вам!
Главное, что вроде разобрались и нашли косяки. Теперь давайте молиться страйкбольным богам, чтобы ошибки не перешли на следущие игры. :)
Пис, братья и сестры!
0 - 0
Можлива це була діза від Сільванців. Але офіційно такої інформації ніхто не розповсюджував. Хоча придумано класно, як з метою щоб ви заспокоїлись.
деза исходила от нашего офицера сб.