0 - 0
а я кажись найшов причину, проводка була пережата чи перегріта біля самого мотору, одним словом потягнув я за контакт а він відвалився.
У М-ок это проблема. Довольно часто изоляция перетирается,если вставлять-вынимать мотор. Может закоротить на корпус мотора и сделать гриль :lol:
0 - 0
є ще один нюанс, на базі на двох моторах скорострільність 700 пострілів/хв. маловато як для бази
0 - 0
база, підключив акум відразу до мотора, скорострільність 780 п/хв. думаю цих 80 пострілів пропадає на довжині проводки і спадає на ключі + опір контактів.
0 - 0
значить взяв я і підключив два акуми паралельно, і на 120-ій пружині нормально стріляє, попробую в когось взяти акум який тягне 120у пружину, якщо буде з ним все працювати значить штурмовський акум ху...вий(Фаєрфокс 2300мА нунчаки), якщо і на ньому погано значить причина в гірбоксі, можливо шімінг не правильно зробив, і ще варіант, заміряти струм який протікає на 120ій пружині, хто зна для СА моторів чому він має бути рівним?
0 - 0
Вчера вечером столкнулся с этой проблемой на М16 от СА.
Поставил шестерни хайспид от СА и пружину 120 гуардер. В итоге не тянет. Хотя акум бодро тарабанит 140 пружину на другом приводе.
Вывод моторчик всетаки гуано бывает. Вывод конечно с учетом потери усилия на скростных шестернях....но всетаки мотор слабенький....
0 - 0
...заміряти струм який протікає на 120ій пружині, хто зна для СА моторів чому він має бути рівним?
19-22А
0 - 0
...заміряти струм який протікає на 120ій пружині, хто зна для СА моторів чому він має бути рівним?
19-22А
это перебор!!!! максимум 15 - 16А
0 - 0
18 А, і це на мому паршивому не давно зарядженому акумі, ще поставлю СА мотор і поміряю.
0 - 0
Поставил маруевский тысячник проблема исчезла, вывод мотор гуано....
0 - 0
на СА моторі так само 18 А, на скорострільність не звернув уваги. але що і SRC що і CA мотори по струму споживанні одинакові, підключав мотори в холосту, СА крутить швидше.
П.С. найшов застосування акумам, які не тягнуть 120-у пружину:), підключаю два акуми паралельно(два на 9.4В, бажано вольтаж одинаковий, тобто з одинаковою к-стю банок), на один акум ставлю діод, діод для того щоб той акум який краще заряджений не заряджав сусіда:), на швидку руку перевірив, працює. перевірим на практиці:), на грі.