0 - 0
Немного фотографий снайперов России,Беларуси и Украины:
0 - 0
VK-SF cнимаю шляпу
просто нет слов !!!!!!!!!!!!
сам имею опыт покраски приводов, ваши работы супер
насколько я понимаю это реальные винтовки? их используют в спецоперациях?
еще я бы добавил к вашей статье;
покраска привода хороша тем , что при передвижениях нет намотаных лохмотьев и соответственно меньше шансов зашелестеть и обнаружить себя(предвижу возражения форумчан: не умеешь -не ходи, но от этого никто не застрахован);
так как толщина слоя краски доли миллиметра,можно перекрашивать привода и оружие много раз не влияя на характеристики оных( надо только тщательно обезжирить и заматировать поверхность
Владимир еще раз спасибо порадовали глаз!!
0 - 0
Всім Привіт! Взагаліто я не снайпер, але є бажання стати марксменом з початку наступного сезону (як тільки привод тюнінгну :) ). І вирішив я собі зробити щось типу гіллі але лайт версії. Так щоб цю штуку можна було нормально носити з розгрузкою. Перелопатив багато інфи в неті на цю тему і там було про таку річ як тактичний гіллі, тобто воно з коротшими лоскотами, не на все тіло розміром і в основному не для снийперів одиночок, а для марксменів які працюють в складі підрозділів.
От хочу з вами поділитися інфою про своє творіння, шось середнє між коротким гіллі і лєшим:
Основа:
Сітчаста тюль, коричново бурого кольору, доволі міцна. Куплена в магазині з матерієями на південному (Львів). З неї зробленна накидка з дошитим капішоном і двома накидками на рукави. Накидки на рукава довжиною до локтя, фіксуються до рук спіднизу ремінцями на ліпучках.
На основу чіплялися:
-Шнурок типу мішковини природнього некрашеного кольору і крашеного в зелений колір (звичайним світло-зеленим барвником, тим які бабці на розкладках продають за 1.50 грн)
-Довші пастма нарізані з камуфляжної матерії типу дубок.
-Коротші пастма нарізані в вигляді листків як в костюмах хамемелеон, що продаються в ямериканських інтернет магазинах, темно-оливкового, темно-ярко-зеленого і блідно-світло-зеденого кольорів.
Таким самим способом був зроблений чехол на привод. Знімається одівається дуже просто за хвилину часу. Фіксується чотирма ліпучками і сидить міцно. Не закриває доступ до хопапу, затвору, запобіжника і тд.
0 - 0
В сети можно скачать книгу Владислава Лобаева "Снайпинг".Сам Лобаев личность известная больше в бенчресте,нежели в военном снайпинге,но в книге очень много полезного материала по маскировке.
С Уважением,Владимир.
0 - 0
2 орест ИМХО я бы убрал ярко зеленые листья со спины они возможно пригодятся только весной
накидка прикольная :!:
0 - 0
2 орест ИМХО я бы убрал ярко зеленые листья со спины они возможно пригодятся только весной
Так і зроблю, попробую накидку протестити на "Стражі на рейні", якщо сніг не випаде :) На ігри в такі пори року треба буде її якось листочками притрушувати ну і плюс я там же хочу добавити петельки щоб всувати туди підножну флору вже на місці гри.
0 - 0
VK-SF cнимаю шляпу
просто нет слов !!!!!!!!!!!!
сам имею опыт покраски приводов, ваши работы супер
насколько я понимаю это реальные винтовки? их используют в спецоперациях?
еще я бы добавил к вашей статье;
покраска привода хороша тем , что при передвижениях нет намотаных лохмотьев и соответственно меньше шансов зашелестеть и обнаружить себя(предвижу возражения форумчан: не умеешь -не ходи, но от этого никто не застрахован);
так как толщина слоя краски доли миллиметра,можно перекрашивать привода и оружие много раз не влияя на характеристики оных( надо только тщательно обезжирить и заматировать поверхность
Владимир еще раз спасибо порадовали глаз!!
Да не за что,лишь бы пригодилось....Винтовки действительно боевые и большинство из реальных спецподразделений......
К статье добавлять можно еще очень многое,но речь в ней о покраске,а не о лохмотьях :wink:
С Уважением,Владимир.