0 - 0
Double Eagle - плохая фирма, не бери её.
0 - 0
Как можно вставить АКБ в цевье L85, а то как я не пробовал не получается.
0 - 0
А какой именно у вас АКБ?
0 - 0
Спасибо, уже не надо, нашел способ.
0 - 0
Мої вітання всім!
Хочу зайнятися страйкболом, тільки жодного знайомого в даній сфері не маю. Перечитав повно інформації в неті, зокрема на вашому сайті та на цьому форумі.
Якщо якась з команд була б не проти, я хотів би поспілкуватися, приєднатися, зустрітися і т.д.)) Або, якщо це можливо, то нехай хтось підкаже до кого можна було б звернутися, бо знайомих, повторюся, у цій сфері не маю.
Буду дуже вдячний за допомогу!)))
0 - 0
Для початку вкажіть будьласка Ваше місто у профілі, та вивчіть правила. Надалі гляньте у розділі форуму по Вашій області, а можливо і місту
0 - 0
Місто Київ. Правила вивчив, але є багато питань, відповіді на які в онлайні не знайшов. Тому і флудю.))) А якщо якась київська команда погодилася б мене підібрати (хоча б для стартового ознайомлення) був би мєгавдячний!)))
0 - 0
Місто Київ. Правила вивчив, але є багато питань, відповіді на які в онлайні не знайшов. Тому і флудю.))) А якщо якась київська команда погодилася б мене підібрати (хоча б для стартового ознайомлення) був би мєгавдячний!)))
Гляньте будьласка у цьому ж розділі відповідні теми, де новачки залишають свої заявки, також рекомендую сходити на щотижневі страйкбольні збори у м.Києві. Рекомендую також відвідати одну гру, та поспілкуватись із людьми у мертвяку
0 - 0
Дякую, зрозумів!))
А вас іст дас "мертвяк"?
0 - 0
ПОШУК!
І ця тема стосується "Аірсофт Зброї", тобто Ми захламляємо тему офтопом ;)