0 - 0
Гы Гы .... я понимаю Милсим ... офицеры СБ ... круто и всё такое 8) ..но для настоящего флуда - явно не хватает прошлогодних выборов генералов :lol: тема обновлялась каждые пять минут :D
Дааааа, было времечко:) (мечтательно так....)
0 - 0
На московском открытии 2006 была занятная ситуёвина, когда главнокомандующий противоположной стороны "заказал" нашего главкома(Питона) пообещав исполнителям бутылку коньяка.
Питон не растерялся и в эфир пустил контр.ход - пообещав за голову противника бутылку виски.
Виски победило коньяк :D
З.Ы. сняли его не свои
З.З.Ы. я это к тому, что ход со "свадебными" главнокомандующими был бы интересен для публики :wink: (организаторам на заметку)
0 - 0
Танк, зриш в корень :)
С соседней темы:
Як на мене "Демо кратія" і "Демо версія" ближчі... Але це все одно краще чим узурпація влади, отупівшими від кровозмішення і безтурботності проживання у своєму утопічному світі жменьки чванливих монархічних виродків, які з покоління у покоління п"ють людську кров вважаючи себе кращими за інших тільки по праву народження.
Ганьба!
Фердинанда на палю!
Хай живе і славиться у віках рідна ненька Норманія!
А мы Короля брать то и будем, мертвым :wink:
Кстати, кто королём то будет? Кто наша цель? :)
0 - 0
А мы Короля брать то и будем, мертвым :wink:
Кстати, кто королём то будет? Кто наша цель? :)
В тому то і справа, що їхній король сидить так тихенько-тихенько, особливо, коли починаються збройні конфлікти. І ніхто ніколи його не бачив і не чув, а можливо його і взагалі немає, помер.
Було б ще так-сяк, якби його баба стала при власті (ну як це буває у деяких країнах північної Європи, невсерйоз і надовго), але ж Фєрдік так і не женився і дітей немає.
Тому я думаю, що їхня "держава" на грані анархічної революцї і скоро вони всі прилізуть на колінах до пана Президента Мітіча, щоб той порядки наробив.
Нічого, і на нашій вулиці перевернеться самоскид з марципанами ...
0 - 0
Шльом, а может тогда мы эта... хапнем их офицеров СБ, а?
Вот смеху то будет, жалко попытать их не выйдет, такие кайфовые прероготивы :) лиж у СБ, тобиш наше СБ пытает их СБ, а молодняк в то время фестивалит на чужих териториях :lol:
0 - 0
Шльом, а может тогда мы эта... хапнем их офицеров СБ, а?
Невигідно, вони жруть багато.
Один сільванський офіцер СБ з"їдає 5 банок тушонки за раз. За час утримування і допиту його, ти нанесеш норманській базі більше збитків, ніж якби вони жахнули по ній артилерією. :lol:
Кароче, економічно невигідно, я все порахував!
Максимум, що можна зробити, так це спалити весь їхній запас туалетного паперу. Це їх точно виведе зі строю на добу :lol:
0 - 0
[quote=Шльома [Real I.R.A.]]Шльом, а может тогда мы эта... хапнем их офицеров СБ, а?
Невигідно, вони жруть багато.
Один сільванський офіцер СБ з"їдає 5 банок тушонки за раз. За час утримування і допиту його, ти нанесеш норманській базі більше збитків, ніж якби вони жахнули по ній артилерією. :lol:
Кароче, економічно невигідно, я все порахував!
Максимум, що можна зробити, так це спалити весь їхній запас туалетного паперу. Це їх точно виведе зі строю на добу :lol:
Мда, не зря ИРА "радикалами называют"....
0 - 0
[quote=Шльома [Real I.R.A.]]Максимум, що можна зробити, так це спалити весь їхній запас туалетного паперу. Це їх точно виведе зі строю на добу :lol:
Нее, мне то тоже цивилизации захотелось. Надоело уже после туалета ж*пу под кран в умывальник пихать... :lol: