0 - 0
Пилот, я не буду комментировать попунктно всю простыню, которая была вылита, просто пересмотри Inside Green Berets, и просто учти, какая "политика партии" была по работе с местными старейшинами, наличие у горцев радио(и поверь, даже телевидение там работает) как минимум, и их "полное игнорирование окружающего мира". И учти, что фильму 10-11 лет.
Ненадо так втупую и нагло "давить авторитетом", достоверность которого более чем сомнительна, пользуясь просто данными современного интернета. Рассказ про "наших друзей, которые нам рассказывают и привозят шмотки" - шикарен. Но я его тоже не буду комментировать. Nice Try. Но - нет.
P.S. Тем более не советую меряться тем, кто и какие погоны или береты поменял за эти 3 года войны, ок?
Даже лезть в эту тему в ключе данного топика - ненадо.
0 - 0
Дякую всім за гру!!!
Для мене гра вдалася на 100%
Величезна подяка, тобі, Таїр за організацію і проведення гри а також всім хто долучився до її проведення!!!
Мені дуже важко зробити якийсь аналіз сценарію гри чи щось на зразок цього, тому що зовсім не знаю специфіки роботи військових США і країн НАТО і їх підрозділів в Афганістані, тому зовсім не можу зрозуміти того що пишуть в відгуках.
Дуже не подобається що піднімають тему: "маклаудизму" і "несознанщины" на форумі по відношенню до гравців які відігрували сторону Афганців. За п"ять ігор серії Радянського Афганістану ніколи не виникало таких претензій. Хочу зауважити що на цій грі практично не було нових людей з їх сторони. Тому претензії вважаю абсолютно безпідставними!
Зі своєї сторони намагалися зробити все можливе щоб гра була цікава не тільки нам але і противнику. Але як бачу це оцінили не всі. "Циганщина" як її дехто називає, була лише тільки вимушена і зайвий раз до військових ніхто навіть не наближався. Повірте що знали що декому це не подобається і стримували себе.
Місце розташування ФОБа. Не бачу в ньому нічого поганого. Що вам заважало організувати опорні точки на кожному горбочку? в лісі можна було наставити розтяжок... штук 100... А командуванню, у випадку якщо воно не справляється, треба допомагати.
" - "
- система поранень. Її треба відмінити... просто шкода людей яким доводилося сипати і сипати...
- співвідношення сторін. максимум 1.5 / 1 . Тут хотілось би взнати точну кількість людей... нас, до прикладу, було 13 чол. і 4-ро мирних...
"+"
- окремі пакети для кожного з картою, магнітиком, грошима ітд.
- перевірка ігрових місій, під час гри, на предмет попереднього їх відкривання.
- система "полону" і "затримання"
- початок другого ігрового дня з 09.00
- завдання для нашої ігрової сторони
Так, обовязково необхідно провести ще принаймні одну гру щоб зрозуміти чи варто продовжувати розвивати проект.
0 - 0
В загальному гра сподобалась.Звичайно,що були мінуси але так як проект був пілотним думаю в подальшому він вийде на високий рівень який буде задовільняти навіть самих піжонистих піжонів ;)
0 - 0
pixtar
Вы фотки талибов видел? Штаны вудленд у двух из трех...:?: По оружию полностью согласен, команда только начала перевооружаться и такой наш косяк есть , тут крыть нечем, это уж точно не ваши проблемы:oops:
Не ваши задачи???...Спецназу любые задачи по плечу (скажи такое хмельницкому или кировоградскому спецназу):shock:
это не засада а обычный пост причем первый ведущий к кочевью
Лес это наша территория, ты же по своему двору ходить можешь?. мы тоже по своим землям ходить можем
срисовали все пути, и прошпилили 4-ре каравана, тайник с гашишом нашли? Кочевье осмотрели? а мы вас кстати ждали, за сутки приехали обустроить кочевье, поставить ханскую игровую палатку шашлык-машлык, чай, кальян, плов.... ближе всех подошли ребята саперы почти на тристо метров до кочевья, все больше никого не было.
Ближче до кочевья підійшли тіж ребята "сапери", а по совместітельству ГОЛЬФ 2 та Гольф 3 ,але напередодні метрів за 150.))
Але у нас була задача наблюдати ,та доповідати,що ми і робили))
Тобі не казали ,що якісь американці солдата пропавшего шукають))).
По грі.
Не хочу зупинитись на негативі..
Недоліки вказані,і я вважаю що орги висновки вже давно зробили.
По движку -
Перший день багато ходили ,спостерігали, трошки постріляли, "трохи намокли".
Трохи росстроілись від майже відсутності ночною фази.Спишемо на дощ))
На наступний день входили на розмінування,під час якого навіть повоювали з немирними авганьцями))
Ми свій фан отримали відсотків на 75 на останні місці по пошуку та захвату ЛЮДИНИ З КРЮКОМ.
В цілому особисто для нашої групи ГОЛЬФ другий день вдався .
Так що:
Дякуємо всім за гру.
Дякуємо всім гравцям хто до останніх хвилин залишався в грі ,та всім тим хто допомогав виконувати місіі.Морпех з шотганом ганяющий по лісі талібів -це круто.
Таір- не опіскати рук ,зробити висновки,а в наступному році зробити гру ще краще.
Окремо від нас дякуємо тобі за доставку нашої групи з Радівілова і не треба спробувати допуски на гру .ІМХО.
В цілому гра сподобалась ,принаймні особисто мені.А ті недоліки спишемо на пілотність цього проекту.
Ще раз дякую всім хто ЗРОБИВ гру.
0 - 0
Про маклаудов... Я в них не верю. Но я верю в статистику. Когда результат боя 6 на 4 в чистом поле (причем это никакая не засада и не одна граната в плотную группу, а нормальный встречный бой) заканчивается с результатом 6-0 пользу 4-х - это несколько странная статистика. Где-то что-то не так.
0 - 0
Місце розташування ФОБа. Не бачу в ньому нічого поганого. Що вам заважало організувати опорні точки на кожному горбочку? в лісі можна було наставити розтяжок... штук 100... А командуванню, у випадку якщо воно не справляється, треба допомагати.
Покажите мне фото пруф или написано где что фоба возводиться в низине.
Как было сказано ниже талибан поставил базу где захотел а нам не дали такой возможности хоть Я лично Таиру говорил что возмещения фоба в низине откровенный брет на что последовал ответ цитата:
але як кажутьфранцузи" се ля ві"(с).
Вань! Пока така концепція. Тоді вже можна буде робити різні висновки і думати над різними "вдосконаленнями".
Собственно заминированные одной горы и использование окопов на другой и было возделано.
0 - 0
1 повідомлення
Було діло на рахунок солдата, підтерджую. Перевірили документи та відпустили. Ми якраз в тайнік ходили. Збрехали , що ми заблудили. Це було метрів 70 вниз від нашої цитаделі.
0 - 0
Про маклаудов... Я в них не верю. Но я верю в статистику. Когда результат боя 6 на 4 в чистом поле (причем это никакая не засада и не одна граната в плотную группу, а нормальный встречный бой) заканчивается с результатом 6-0 пользу 4-х - это несколько странная статистика. Где-то что-то не так.
+100500 ребяты дич про хопап не настроен, механы не подают, яжисними играл и все ок, оставьте плз при себе... как приватка так все подает, кусты не такие уж и кевларовые, и дистанции х2. Из присутствующих... на приватке Виски, которую делал мак, учавствовала рудая. Стрелял я по ним по лцу, что гораздо мене точнее прицела, ночью и на 50м через кусты. Признаюсь, для меня было неожиданность, что в группе было 4, я видел только двоих. И хватило одной очереди. А тут делаеш засаду с мазуром, и простите мы на 25 карл метров непопадаем, а противник попадает. Это тупо аж проивно, ейбогу.
0 - 0
Було діло на рахунок солдата, підтерджую. Перевірили документи та відпустили. Ми якраз в тайнік ходили. Збрехали , що ми заблудили. Це було метрів 70 вниз від нашої цитаделі.
Відпустили.Бо завдання було інше. А самі пішли далі ,до границі.Про цетадель доречі ми доповіли теж))