0 - 0
1 повідомлення
я + 4, ну і надіюсь СФІНКСИ будуть
0 - 0
Cовременный Афган конечно круто но,я надеюсь, он не подрузомевает отказ от совеского Афгана-а товарищи ОРГИ ?Будет ли какой-то разрыв во времени или в 2017 только современный?Sakup ответьте пожалуйста...
0 - 0
Как вы себе это представляете? Афган советский и афган ISAF в одном месте в одно время-это полный наркотический угар. Скорее всего будет два афгана. На сколько я понял, орги сами фанаты советского афгана, потому не думаю, что они откажутся от этой, любимой для себя темы, в пользу современки.
0 - 0
3 повідомлення
Оскільки якщо він все таки буде реалізований то 2 гри (1 ОКСВА + 1 ІСАФ) на рік від нас (по планах поки).
Читайте внимательно.
а насчет желающих за талибан, то +3 (и по возможности еще буду агитировать)
0 - 0
2 повідомлення
Дуже хороша ідея, я всіма руками за! Я дуже приємно здивувався коли дізнався що за 90км від мого міста проводяться радянські афгани, а тут ще й ісафний планують.
були на грі, де було десь 10 талібів проти прибилзно 40-50 ISAF, вони не давали нам спати майже всю ніч, так що цілком пододжуюсь з тими хто кажуть що відношення 1:4 не є проблемою.
можете розраховувати на +2 таліба, я з другом готові зібрати по кіту на проект що планується(і відповідно +2 моджахеди на ОКСВА в подальшому)
0 - 0
7 повідомлення
Панове ISAF та Таліби або підтримайте один із наших варіантів, або дайте свій!
Структура сторін:
Варіант -1
ІСАФ: Морпіхи США, ССО США, Армія США, Єврокорпус, ЧВК.
ТАЛІБИ: ТАлібан, алькаїда, мирні жителі.
Варіант -2
ІСАФ: сили ІСАФ, ЧВК.
Таліби: Талібан, мирні.
Варіант - 3
ІСАФ: ССО Ісаф (по типу таск-форс), армія США, армія Євросоюзу, морпіхи США, ЧВК.
Талібан: Талібан, Аль-каїда, мирні, "серьйозне" племя якесь.
Варіант - 4
ІСАФ: Армія США, Морська піхота США, таск-форс європи, таск-форс ССО США.
Талібан: Талібан, мирні.
Або комбінація цих варіантів. Відповідно окрім основних задач для кожної сторони, ще свої підзадачі для кожної окремої підгрупи.
Зараз це просто консультація, щоб бачити ваш погляд. Від ваших рішень будемо відштовхуватись і брати до уваги, але рішення за нами - та нам дуже важлива ваша думка (хто збирається на проект).
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
Як на мою думку, варіант 2 найбільш реалістичний з точки зору ISAF. Є контингент, який вже є і «поповнень не буде», є поточні завдання, тож хай командування контингенту само вирішує якому підрозділу яке завдання давати.