Попросили придбати привід АК серії, на маркеті побачив оголошення користувача Alexbulat4444@gmail.com 0738447434
Під час переписки у Вайбері продавець повідомив що відправить привід накладеним платежем тільки після передоплати в 500 грн на картку.
Після чого прислав фото картки і ініціали отримувача "Сокур А". Згадав що прізвище знайоме і відоме.
Не знаю чи він реально продає ті привода, але мати справу з цією людиною не захотів. Будьте обережні.
[ATTACH=CONFIG]94786[/ATTACH]
Сделал пометку в его публичных сообщениях https://airsoft.ua/member.php?u=32007 может, поможет кому-то
Попросили придбати привід АК серії, на маркеті побачив оголошення користувача Alexbulat4444@gmail.com 0738447434
Під час переписки у Вайбері продавець повідомив що відправить привід накладеним платежем тільки після передоплати в 500 грн на картку.
Після чого прислав фото картки і ініціали отримувача "Сокур А". Згадав що прізвище знайоме і відоме.
Не знаю чи він реально продає ті привода, але мати справу з цією людиною не захотів. Будьте обережні.
[ATTACH=CONFIG]94786[/ATTACH]
а парень погляжу продолжает отжигать по полной, еще и целую команду таких же отморозков собрал. я то сам и думать забыл
Серйозно, без предоплати ? "не парюсь" ? А в вайбері зовсім інше написано.
Зав"язав, а звички мабуть ті самі залишились.
І після цього всього дивний тут я, ну ну.
[ATTACH=CONFIG]94811[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]94812[/ATTACH]
Честь дорожча за життя.