0 - 0
нехай залишається так як в мілсім, простіше буде. імхо, хто не намотує повний бинт, той і не буде дуже заморочуватися з 2м + можливі срачики по типу "там нема 2м" і тд.
і як казав Ксеном - тицяти на такого пальцем.
поранений сам мав би контролювати це, в іншому випадку - незнання правил в обидвох.
0 - 0
6мм на игры по правилам ФСУ аккредитировались с гранатами на 4м корсаре :)
0 - 0
надо локализовать нарушителей и выписать им чего то...
0 - 0
золота традиція - коли хтось приносить якийсь новий девайс, то його перевіряють на власнику. це стосується як гранат, так і ваших підстволів (вистріл з 5м в незахищену ділянку тіла, тобто без плити/розгруза і тд).
Що означае ваших -в свй підствол запихав палець в ствол і вистрілював гранатою е свідки з команди .Хоча від підствольних гранат з колкої пластмаси які юзають не в захваті -ну це діло власників .Наші підствольні гранати з капрона массою 40г думаю коментар лишній.А в Юру Грицая попала ручна граната наскільки я чув від Юри- з сторони супротивників. Так що шукайте серед атакуючих.
0 - 0
незнаю що то були за осколки в мене в гранатах кукурудза або горох . Тепер я знаю до кого конкретно підійти! Друже вже 2-й тиждень в мене на руці наслідки ваших безобідних гранат. Коли в полі вона розірвалась біля ноги то осколки порізали руку!!! Я ствержую що вони на багато сильніші за корсар 4. І проти того щоб їх використовували!
0 - 0
незнаю що то були за осколки в мене в гранатах кукурудза або горох .
так кукурудза домашня граната в темному корпусі
0 - 0
так кукурудза домашня граната в темному корпусі
ні ні ні в мене гранатв в корпусі від ресурсу 6мм або з гільзи для рушничків . вони сіренькі або біленькі . я чув про ту історію що комусь поранило руку але чомусь після гри ніхто про це нічого не казав . і подруге тоді на полі я кидав гранати дві але жодна не запалилась бо мабуть відсирів запал . в той день в мене було 13 гранат пололовина не здетонувала для мене це був крах , бо всі знають хто мої юзає що спрацювання майже 100% . я тільки за щоб їх сертифікували . бо 4й корсар останнім часом дуже паршивий . іноді просто пукає
0 - 0
чаще всего ранит или контузит корпусом самой петарды этого типа, он пластиковый и плотный