0 - 0
Так, секунду. Кому єто я дал привод и кто-кого приглошал на игру? Подумай что говоришь и разберись в своих командах. Мне кажется что в твоих командах уже приходили люди и по 16 и по 17 лет. Так что тут все правда, а привода им дали именно из твоей команд1ь!!!
Якщо "кажеться", треба хреститися.
Я привода не даю в оренду людям <18. І набір в ту чи іншу команду - відповідно з 18. По причинах які ми обговорили в картопляній ще три місяці тому і щераз нежодавно після ваших "чуток".
0 - 0
Ну хорошо что одумались, но слухов нет, есть конкретн1ье люди и конкретн1ьми именами и из определенн1ьх команд!
0 - 0
Ну вот не стримаюсь. Напевно не один я памятаю випадок з Дімою....... Сихів це колиска роздору.
с Димой, надо же что ты вспомнил .. конкретно к Сихову это вообще не относилось, так что ты промахнулся
никогда не видел раздора на играх на Сихове, мало того - да и на форуме после игр,
а здесь после каждой игры какие то друг другу претензии постоянные на Рясне пишут ...
0 - 0
после каждой игры
имеет место преувеличение.
Впрочем когда идёт речь о Рясном то преувеличениями никого не удивишь. Практически любая ситуация, которая в последствии оказывается недоразумением, которое можно решить двум людям, переростает в обвинение Рясного в самых разных посторонних вещах, причем чем меньше человек о предмете знает - тем больше пишет гневных обвинений и чепухи. Вот опять раздули из мухи слона.
0 - 0
Це вже рахуеться за норму приходити в рясне на гру а потім обсирати всіх на сайті що там не вміють грати .Може Я з не дуже благополучної родини може не дуже добре навчався -Але дам в морду любому хто скаже що мої Батьки дали мені погану освіту.
1. дана батьками освіта не має жодного відношення до інтелектуальних здібностей індивіда.
2. розумна людина(не освічена) нормально реагує на конструктивну критику і завжди намагається працювати над собою для власного особистісного росту.
3. індивід, який постійно пише з помилками, хоча на це не раз вказувалося, або не поважає читачів або все ж таки має проблеми з інтелектуальним розвитком. у випадку першої опції - є сумніви, що такий індивід поважає інших і під час гри, а відповідно не факт, що дотримується правил. у випадку другої опції - коментарі зайві
0 - 0
с Димой, надо же что ты вспомнил .. конкретно к Сихову это вообще не относилось, так что ты промахнулся
никогда не видел раздора на играх на Сихове, мало того - да и на форуме после игр,
а здесь после каждой игры какие то друг другу претензии постоянные на Рясне пишут ...
Ой,-вибачаюсь, згадав! Вся ця історія сталась в Рясне і ніякого відношення до Сихова не має. Після її і ряду інших причин деякі гравці, а можливо і команди перестали їздити на Сихів , а про ФСУ-так вона в моїх очах взагалі як організація перестала існувати. Тут як в політиці,-КРУГОВА ПОРУКА. Тому вибачаюсь ПАНОВЕ,-умиваю руки.
0 - 0
началось на сихове с фоток в разгрузе на остановке, продолжилось на форуме, продолжилось в брюховичах, продолжилось на форуме, продолжилось в брюховичах, продолжилось на форуме, закончилось на сихове
хоть бы знал о чем пишешь
еще и ФСУ приплел сюда, это было личное дело вообщето, никакого отношения к ФСУ или к Сихову, или к Брюховичам
и оно закончилось
0 - 0
ну "побилися" 2 страйкболісти ПІСЛЯ гри ПОЗА полігоном - ФСУ тут до чого ?)