0 - 0
кто в курсе-тру американец будет 29того?
0 - 0
думаю что просто проплаченная рекламная статья-вот и всё.
0 - 0
думаю что просто проплаченная рекламная статья-вот и всё.
+
8мм взагалі то не використовуються, те що вони випускаються ще нічого не означає.
перед тим як "умнічати" вартувало б вивчити матчасть. лінки на різні правила кидати не буду, думаю їх не буде проблематично знайти)
0 - 0
Ще скоро кіно про них знімуть , а про нас трушних НІ .
Кіно про прокатний страйкбол?
думаю цей шедвер зразу заслужить Михалоскар
Я так розумію Амерікан бой ви не претендуєте на трушного страйкболіста?
0 - 0
Але факт в тому що чомусь саме у них брали інтервю , а не в ТРУШНИХ страйкболістів котрим во нитак не подобаются.
Хм... можливо тому що ми не платили журналістам за статтю де рекламуємо свої послуги в повним прейскурантом цін? :)
Ще скоро кіно про них знімуть , а про нас трушних НІ .
Та воше бідося, не знімають про нас фільмів крім тих сотень які тут на ресурсі лежать :) З задоволенням подивлюся фільм який про них знімуть і маю надію що буде не типу тих що в них в групі бачив (до того моменту як мене там забанили). А то дивлячись фільми там я розумію чому для своєї реклами вони використовують роліки Хокума, а не свої власні.
0 - 0
+
8мм взагалі то не використовуються, те що вони випускаються ще нічого не означає.
перед тим як "умнічати" вартувало б вивчити матчасть. лінки на різні правила кидати не буду, думаю їх не буде проблематично знайти)
ну да и в правилах милика четко написано про 8 мм ;)
0 - 0
ну ок, з міліком затупив) треба було таки перевіритися :smile:
0 - 0
кстати они ответели на своей стине ,знаете как ?!
---------- Сообщение добавлено в 16:22 ---------- Предыдущее сообщение создано в 16:20 ----------
удалив пост про нашу игру и оставив свои про выезд))))