0 - 0
най головніше що про віддачу з 40мм гранатомета якій тримають одниею рукою, про стрільбу по самалійски солдатом США заперечують люди які мало знайомі з бойовою зброею я так підозрюю, і вперто не хочуть цього признавати.
0 - 0
аааааааааааааааа))))))))ну просто презнайте что армия так делает и это антуражно, но не спортивно и травмо опасно))))и я при встрече пожму руку и мы станем лучшими друзьями)))))))
Підозрюю що для того щоб мені це признати треби трішки поміняти закони фізики в нашому всесвіті. Тому що така сомалійська стрільба яку в страйку застосовують - неможлива в реальності. Саме тому я вважаю це неантуражним і смішно виглядаючим. І мені здається це цілком очевидним для людей які уявляють різницю між результуючою енергією черги і одиночного (з 40мм в тому числі).
0 - 0
Народ, на Промисловій 52 є тир, сходіть туди і постріляйте, і вже для себе зробіть висновок,-можливо чи ні. Наприклад я в армії служив, з АК 74 С стріляв. Віддача там не така велика -яб сказав практично не відчутна -як хтось собі придумав, тому стрільба по самалійські навіть дуже можлива і навіть однією рукою. Інша справа по прицільності,-чергу не пустиш. А вот чи це антуражно? Напевно все підлягає під антураж якщо воно використовується в реалії.
0 - 0
да нет, он потом не смотрит.
ладно-проехали, всё это не антуражно и происки педульщиков.
0 - 0
ну і тут серйозний фаєрфайт, в якому тобі не ББха прилетить а свинець, та і вони простий сапрес фаєр мутять. Якщо ви прагнете такої, чистої антуражності, тоді може ми на .223 перейдемо?
0 - 0
я в навіть 9му класі з АК74 не відчував віддачі , був такий урок цікавий ДПЮ , його ніхто з пацанів не прогулював . :)Народ, на Промисловій 52 є тир, сходіть туди і постріляйте, і вже для себе зробіть висновок,-можливо чи ні. Наприклад я в армії служив, з АК 74 С стріляв. Віддача там не така велика -яб сказав практично не відчутна -як хтось собі придумав, тому стрільба по самалійські навіть дуже можлива і навіть однією рукою. Інша справа по прицільності,-чергу не пустиш. А вот чи це антуражно? Напевно все підлягає під антураж якщо воно використовується в реалії.