0 - 0
народ Чікен Хат Закрили .......... чи то на ремонт чи то вобще закрили ........... де тепер збиратись будемо ?
не на ремонт, она закрыта, чикен хат там больше не будет,
будут из нее делать челентано
0 - 0
бажання нагнути в 2 бійця переважаючу кількість ворога? замість того щоб викликати підмогу яка зав"яже бій і під шумок зняти прапор, ви виправдовуєте стрільбу "по сомалійськи" ІМХО.
моє ставлення до стрільби "по-сомалійськи" різко негативне. по-перше: травмонебезпечне,ти не бачиш куда цілишся і стріляєш; по-друге: ще одна причина звинуватити в маклауді, бо ворог не бачить чи 100% уразив ціль.
На війні як на війні,-ми ж реалізму прагнемо. Кулею і щей не так боляче. Терпи, грай, перемагай,не ний! Ти в страйку дєтка....
0 - 0
народ Чікен Хат Закрили .......... чи то на ремонт чи то вобще закрили ........... де тепер збиратись будемо ?
Пропоную в цей четверг зібратись на вул.Горбачевського 20 (перпендикулярна Чупринки-Кнг.Ольги) Там велике челінтано, думаю місця вистачить.
0 - 0
Чи не підкажуть тут, чи страйкболісти мають досвід у проведені ігор в м.Прип"ять? Можливо не саме ви, а якісь інші регіони це робили? Чи якісь вищі сили? Чи в ідеалі людину, яка тим займалась? Буду вдячний за любу інформацію з цього приводу.
0 - 0
Запрещать - это легче всего. Дай одним запрещать, так будут ходить все в хокейной защите, дай другим - так будет игра на которой будет запрещено прыгать или ложится на землю. Сколько страйкболистов - столько мнений. Самое важное, независимо от того разрешена ли в отдельной игре такая стрельба или нет, это применение страйкбольного оружия с осознанием того что ты делаешь и каких дел можешь натворить. Если был инцидент, надо учасникам разобраться сначала друг с другом (после игры, а не во время) и сделать выводы, а не собирать тут подписи. Правила поражения оружия и выведения его из строя применяемое например на Рясном решает проблему не только сомалийцев, но и людей-турелей прячущихся за оружием.
0 - 0
Ем... в нього не штурмова гвинтівка, якщо раптом вам важко розібрати на відео. Для самих нерозбірливих там навіть в назві відео це записано.
0 - 0
ну на каждое видео есть оправдание ))))
Ну напевно тому що такі відео які нічого не доводять в даному питанні. А останнє тільки підтверджує мої слова:
Бо я розумію що якщо би ця людина в цей момент тримала в руках справжню штурмову гвинтівку то в кращому випадку би подірявила стелю, а в гіршому ще би і своїх постріляла.
навіть чергами по три він тупо пуляє в небо. Якби зажав чергу, то могло би прилетіти і чуваку біля нього. В реаліях ж страйку люди тупо витягують стволи і без зазріння совісті зажимають так на пів механи.
0 - 0
аааааааааааааааа))))))))ну просто презнайте что армия так делает и это антуражно, но не спортивно и травмо опасно))))и я при встрече пожму руку и мы станем лучшими друзьями)))))))