0 - 0
Не потрібно плутати військові дії де дійсно вбивають на смерть з страйковими реаліями (нагадаю, страйкбол — це гра друзів)
а я к чему и веду )))
---------- Сообщение добавлено в 14:08 ---------- Предыдущее сообщение создано в 14:04 ----------
Хм... а що спільного мають два відео на одному з яких чувак стріляє з пістолета і при тому дивиться куди стріляє і на іншому взагалі якесь роздовбування будинків, до того факту, що люди на фото виглядають неантуражно? Це здається ви плутаєте віддачу реальних штурмових гвинтівок і того що в нас, в реальності ви не зможете на витягнутих руках поливати з-за кута (ну хіба десь в стелю). Спробуйте знайти на мілітаріфотос хочаби одне відео чи фото де зелені берети стріляють з М4 на витягнутих руках над головою. Бажаю вам удачних пошуків тому що це в вас затягнеться на вічність.
покажите мне пожалуста видео или фото !!! реальной !!! работы зелёных беретов ))))
ну это полемика, вы просто не понимаете какую мысль я хочу довести(без обид), я просто против понятия антуражно это или не антуражно , в реальниях все средства хороши и я почти с уверенностю могу сказать что зелёные береты и все остальные стреляют в слепую -когда их жопу прижмут )
0 - 0
Стрельба "по сомалийски" более антуражна, особенно для реконструкторов сомалийцев.
Как мне кажется, наоборот, реконструкторы американцев должны быть только рады, что их противник "реконструирует" сомалийцев или пиратов или еще кого.
А чи мають бути раді моделісти американців якщо їх противник ті хто тож моделює американців стріляють по сомалійськи? :)
покажите мне пожалуста видео или фото !!! реальной !!! работы зелёных беретов ))))
ну это полемика, вы просто не понимаете какую мысль я хочу довести(без обид), я просто против понятия антуражно это или не антуражно , в реальниях все средства хороши и я почти с уверенностю могу сказать что зелёные береты и все остальные стреляют в слепую -когда их жопу прижмут )
Насправді їх відео з БД є напевно навіть напевно більше ніж відео рейнджерів.
Я ж хочу донести свою думку: не раз бачив як люди вот так на витягнутих руках поливали з штурмових і в мене це викликає тільки посмішку (хоча деколи бачив настіко безглузді краказябри що викликало сміх). Бо я розумію що якщо би ця людина в цей момент тримала в руках справжню штурмову гвинтівку то в кращому випадку би подірявила стелю, а в гіршому ще би і своїх постріляла. Особливий дисонанс виникає коли так стріляють люди які моделюють серйозні армії а не сомалійських піратів. Якщо подивитися в мануали тих армії то такі ситуації там розписані, причому є не один варіант дій.
0 - 0
Орест, делай авантажную маску (американский противогаз).
И мне немного важнее безопасность чем антураж без маски.
1.7. Каждому игроку рекомендовано иметь экипировку в виде военной камуфлированной одежды, перчатки, средства защиты в виде пластмассовых наколенников и налокотников (щитков).
1.9. Необходимым условием является: наличие у каждого игрока защитного средства в виде очков или маски на глаза, которые должны закрывать глаза во всех направлениях. Перед игрой каждый новый вид защиты должен быть протестирован путём стрельбы в упор из самого мощного оружия.
А может мне ещё и очки не одевать? Не антураж ведь! И да, у нас наколенники тоже не антураж, но они не запрещены, так как это безопасность.
0 - 0
А может мне ещё и очки не одевать? Не антураж ведь! - Да, вот до чого дійшли......