0 - 0
в вас теж не все так погано
Таки не підходить, тому що:
По-перше ця маска не є антуражною копією противогаза.
По-друге, що більш важливо, прототипи тих військ які ми моделюємо не штурмують будинки в противогазах. Вони не поліцейський спецназ.
Крім питання безпеки не забуваємо ще про те, що сомалійська стрільба є не антуражною.
0 - 0
діло ваше ,як казав Остап-спасение утопающего.................
0 - 0
Але кожного разу піднімати бучу теж якось не по чоловічому.Нарікань від Сфінксив та команди-А на багато меньше-може в них шкіра грубша?
Дисципліною команди займається командир. Людина не перший раз на грі, я також вихвачував чергу в обличчя від новиків. Все розумію. Але замість того, аби працювати над помилками, тема розвивається в руслі : не хочеш вихвачувати? -одягай маску. *фейспалм*
0 - 0
В нас в команді все нормально просто деякі команди постійно ниють що шось не так закриваючи очі на свої помилки .Е багато команд з якими ми співпрацюем і все нормально бувають різні випадки деякі не варті розмов, деякі після гри обговорили і все.Продовжувати розмову не маю бажання ми всі редіскі а ви дартаньяни.
0 - 0
Не розумію до чого тут пруфи на стрільбу через перископ під час ПСВ. Якщо ваша тімка не ознайомлена з технікою безпеки, і не може навести порядок з дисципліною в команді, тоді це не проблема локації, а проблема саме команди. Відповідно і ставлення до вас буде будуватися на враженнях від поведінки команди і її мемберів на іграх. Робіть висновки.
Вже трішки дістала ця манера писанини, доречі демотиватор чи як він там називається - повністю відповідає реальності.
На грі і тут на форумі вже пояснювали що правилами це не заборонено а те про що писалося як про етикет гри в страйкбол наша команда повністю підтримує, так і граємо.
Бувають різні ситуації на полі бою і я не буду терпіти коли бородата людина підійде до мене бо їй здасться що я стріляю в нього по сомалійськи і буде істерично кричати розносячи потім надумані трагедії в мертвяку та на форумі, думаю що вам варто навести порядок з власними нервішками а потім грати в страйкбол.
Випади на рахунок незнання правил та ознайомлення з технікою безпеки в сторону команди буду сприймати на свій особистий рахунок.
0 - 0
По перше нічого не здалося, факт був на лице, я звичайно в цій сетуації не правий тим що почав викрикувати на бійця, за що приношу свої вибачення. По друге, на рахунок надуманості і трагедії ти перебільшуєш, сказав бійцю, сказав тобі, після поста на форумі почались якісь відмазки. Ок, фіг з ним, лишу цю розмову до зустрічі в реалі, надіюсь на розуіння, клавіатурними війнами надалі страждати не збираюсь. На рахунок "підтримує" я до кінця не впевнений. Решта все написано в попередніх постах. Думаю тема себе вичерпала. Адіос і до зустрічі на полігонах.
п.с. Маєш якісь комплекси на рахунок бородатих людей? :)
0 - 0
не удержался, буквально пара слов-стрельба по самалийски не антуражно-пфффффффф(так я иронию выражаю )))))чёт мне стало интересно посмотреть на вас (это вобщем без перехода на личности) в реалиях, так сказать, боевых действий.то что это может быть не спортивно -это да , особенно зная что за углом противник, но я бы хотел увидеть человека , который в реально ситуациии будет выглядывать .
так что использование этого метода , считаю , должно остаться на совести каждого (тем болеее правилами не запрещено ).