На скількі самалійська стрільба більш травматична від прицільної стрільби в голову?Орест -а тебе я вибив з середини кішкі коли ти виглядував пару раз з дверного проема це було більше 20м при тому що ти мене бачив.Біля клави ви всі тактично підковані а як же вас вбивають гуру тактикі і стратегії.
Чесно кажучи я не пам"ятаю всі свої ігрові смерті і ігрові вбивства, та й чесно кажучи ми здається знайомі тільки по форуму і в реалі як Ви виглядаєте я не знаю, тому про цю ситуацію нічо сказати не можу. Я тільки з впевненістю можу повторити свої слова що:
"Час людської реакції + час за який ти натиснеш на трігер + час взводу поршня і пострілу + час дольоту кульки на 10 метрів = знааааачно довше ніж противник висуне голову"
А вас ніхто за заставляє виглядувати і не вчить тактики, на то в вас є командир команди. Варіантів дій крім сомалійської стрільби є ще десятки, для різноманітності можна навіть спробувати зачистити приміщення
так як це роблять ті кого ви моделюєте (як би це не дивно звучало).
Якщо Ви не розумієте в чому різниця між "пустити чергу не дивлячись куди попало" і прицільно стріляти в корпус" (ми ж всі з вами адекватні і спеціально в голову не стріляємо?) то не бачу змісту щось пояснювати детальніше.
З.І. Це не Борі скромності не занімати, це вам би перечитати форум і знати основні меми страйкболу останнього часу :wink: