0 - 0
Антуражно якраз було б не виставляти личко а валити з перепугу весь магазин в ТУ сторону не глядя) і взагалі підтримаю rast gasser в тому що і я готовий до того що в мене попаде 1 або багато шарів в любу частину тіла не захищену масками,щитками,окулярами (ібо сам в тому винен)-інакше було б дивно,їхати на гру з людьми які будуть в тебе стріляти і сподіватись шо стріляти будуть в тебе так як ТИ хочеш) то як прийти в зал боксу поспарингувати "але по голові не б"єм"!)
0 - 0
FIZRUK47 І я про то саме.
0 - 0
FIZRUK47! А почему тебе еще администрация форума не выдала свой флажок(HEAVY RAIN)? Непорядок)))
0 - 0
виглядати з-за кута кагбе треба правильно - різко і зі зброєю, щоб відразу напедулити противника, або без зброї, але все рівно різко. а не повільно висовувати голову :smile: принаймні так вчать на всяких тренінгах, тактікульних курсах і тд.
якось був момент, моєї перестрілки з Дюком - він кілька разів виглядував з-за кута, і чомусь я йому лице не розквасив, та і взагалі не попав :lol: (без жодного підтексту), і Дюк чомусь не стріляв в мене по-сомалійськи.
в підсумок - голова для того щоб думати, а не шукати дири в правилах(писаних/неписаних) і потім відмазуватись.
P.S. питання не раз порушувалося, всі ніби все знають, але все рівно є індивіди яким ***** на common sence.
P.P.S. якби часом комусь було відмовлено в допуску на ігри ТФ145 - без образ :ugeek:
0 - 0
якщо я тебе тримаю на прицілі на відстані менше десяти метрів може два раза різко виглянеш але на фоні зеленкі нічого не побачиш а на третій получиш шарік -можем проексперементуваи
0 - 0
по моему це теми не стосуеться і не тобі мене вчити як писати якщо на те пішло
0 - 0
якщо я тебе тримаю на прицілі на відстані менше десяти метрів може два раза різко виглянеш але на фоні зеленкі нічого не побачиш а на третій получиш шарік -можем проексперементуваи
Час людської реакції + час за який ти натиснеш на трігер + час взводу поршня і пострілу + час дольоту кульки на 10 метрів = знааааачно довше ніж противник висуне голову, що треба побачить і сховає. Попасти ти можеш тільки якщо противник як суслік буде ту голову висовувати-засовувати нескінченно з однаковою частотою.
По темі загалом: сомалійська стрільба - неантуражна і травмонебезпечна єрунда і мені чомусь здавалося, що всі серйозні команди Львова це розуміють.