0 - 0
Так я про це і говорив що як фіз підготовка з кзс і кедами тебе не зробить тру так і вдягнувшиць в оригінал ти залишишся просто слюнявим задротиком а не відповідністю бойовій одиниці яку ти моделюєш реконстріюєш чи імпрессіонуєш.
Суто субєктивна точка зору. ІМХО є такі сферично-вакуумні реконструктори які на ігри не їздять, їх пре просто куплятипродаватизнову куплятизнову продавати шмотки (всі співпадіння випадкові). Гірдоси такі. Але в них оригінальне спорядження, і назвати їх "не реконструктор" також не можна.
0 - 0
Може не в тему але озброення майже у всіх репліка в нас бачив тільки один ММГ ППШ перероблений в привід- викликае повагу.Так що який би оригінал на себе не надів озброення все рівно репліка у більшості
0 - 0
Да уважаемый Xenom, слова
Так я про це і говорив що як фіз підготовка з кзс і кедами тебе не зробить тру так і вдягнувшиць в оригінал ти залишишся просто слюнявим задротиком а не відповідністю бойовій одиниці яку ти моделюєш реконстріюєш чи імпрессіонуєш.
Если вы считаете что сочетания КЗС и кеды могут носить только слюнявые задроты, тогда вы просто в корне оскорбляете всю команду Сфинкс, так-как доказано многими фото материалами, нашей команде можно по реконструкции сочетать эти две вещи. (правдо кеды должны быть правильными.
Так что выбирайте выражения в своих высказываниях.
0 - 0
Може не в тему але озброення майже у всіх репліка в нас бачив тільки один ММГ ППШ перероблений в привід- викликае повагу.Так що який би оригінал на себе не надів озброення все рівно репліка у більшості
Ти правий, не в тему :)
п.с. А давайте для більшого занурення і антуражу купимо щось під .223 і буде пендулитись на Сихові чи десь інше. А чо? Маклаудів не буде зато і будем "ТРУ"
0 - 0
Да уважаемый Xenom, слова
Если вы считаете что сочетания КЗС и кеды могут носить только слюнявые задроты, тогда вы просто в корне оскорбляете всю команду Сфинкс, так-как доказано многими фото материалами, нашей команде можно по реконструкции сочетать эти две вещи. (правдо кеды должны быть правильными.
Так что выбирайте выражения в своих высказываниях.
>правдо кеды должны быть правильными.
Ви маєте розуміти що це "сферичний КЗС з кедами" і будь які співпадіння випадкові.
Не в обіду сказано і малося на увазі що фіз підготовка з кзс з кедами так само нічого не варта як і фізично підготовлений боєць в правильній і оригінальній снарязі.
0 - 0
Прошу вас использовать другие камуфляж, так как во Львове сложилось мнение что КЗС используют только Ликонтропы и Сфинксы, а вот в сочетании с кедами, только наша команда.
0 - 0
Ти правий, не в тему :)
п.с. А давайте для більшого занурення і антуражу купимо щось під .223 і буде пендулитись на Сихові чи десь інше. А чо? Маклаудів не буде зато і будем "ТРУ"
але приводи на основі ММГ існують .Якби я хотів сказати про вогнепальну то-б сказав, і не будь таким мудрим.
0 - 0
але приводи на основі ММГ існують .Якби я хотів сказати про вогнепальну то-б сказав, і не будь таким мудрим.
А що змісту робити привід з ММГ? Більш тактікул-ефективно-чоткий будеш?