0 - 0
Орест, а я скажу в чём проблема со скайпом.
Нет времени осилить всё то что там написано. Поэтому предлагаю принимать решения на ресурсе, который посещает и самое главное читает большее количество активных страйкболистов и командиров команд.
Ну а если хотите резать Львовский страйкбол новыми ужесточенными, то думаю это ваше право.
Командир моей команды высказал мнение всей команды.
Ну не будет с вами играть такой дрищ как я, недостойный вашей благородной компании. Хотя и пистолет и ПП и каска и броник и даже механы по 70 шаров (мог бы заряжать и 60) у меня есть и я даже еду с механами, каской, броником на открытие, и даже буду там с ними играть. Но я вас не достоин так как не поддерживаю Л5 и не читаю 100500 ваших сообщений в Скайпе.
0 - 0
Ну не будет такой дрищ как я недостоин вашей благородной компании.
Ну і хто в результаті ріже Львівських страйкбол і провокує конфлікти? Хіба хтось когось банив цими правилами?
Я вот в супермаркеті якщо мені подобається якесь пиво, то його купляю, якщо не подобається, то не купляю, бо є ще купа інших варіантів для вибору. Так само і тут, якщо комусь подобається, то можуть приїжджати, не подобаються, то мають ще купу місць де можна і без того пограти
Назви зброї в страйку суто умовне для легкої автоматичної зброї поділяються тільки по швидкості й кількістю шарів
В тім то і справа що наприклад в тих же Харківських правилах G9, тюн зброї залежить від калібру і тому назва має велике значення. Була ідея і таку фішку також з часом перейняти, але це вже інша історія і в далекоглядній перспективі.
0 - 0
Ну і хто в результаті ріже Львівських страйкбол
не подобаються, то мають ще купу місць де можна і без того пограти
Вопрос и ответ в одном посте.
Орест не обижайся, но наша команда всегда на своих играх делает минимум ограничений и рады видеть всех желающих. Л5 отсеет многих кто ехать не хочет и ещё больше кто приехать просто не может. У нас и так не такой многочисленный коллектив, что-бы из количества делать качество как может себе это позволить федерация.
0 - 0
Ну вот для прикладу минулі вихідні: грали в чотирьох місцях і всюду був народ і всюду було прікольно. І це так народ собі поділився на чотири групки і без якихось нюансів з правилами і тд. Тому не бачу проблеми якщо в одному з цих місць будуть якісь доповнення. Більше того мені здається що ті які не поїдуть саме туди де грають по Л5 також не будуть в одному місці, а в 2-3 і всюду там буде достатньо народу. Як наслідок ті хто хотів грати по Л5 будуть собі грати по Л5, ті кому того не тре, будуть грати як колись. Одні в будь-який момент можуть приїхати на ігри до інших якщо виникне бажання. Всі щасливі. В тому і є + страйкболу, що ти собі можеш вибрати будь-який напрямок який подобається саме тобі і там і грати.
0 - 0
Невже не ясно Мак відповів? Ніхто різати нікого не збирається, ці правила для окремих ігор.
---------- Сообщение добавлено в 18:11 ---------- Предыдущее сообщение создано в 18:09 ----------
І тут буде автоматично спрацьовувати фільтр: механи, сібз(по бажанню) + секондарі для клоуз комбату.
0 - 0
А вот мне интересно, в каком случаи я буду больше соответствовать духу страйкбола.
Есть два варианта.
1. Я оденусь по направлению моделирования.
2. Заменю свой АК на MP5SD6, надену каску и сверху нацеплю полно весовой броник в ДПМ? Что-бы попасть на игру по правилам Л5.
Орест, прошу, ответь на вопрос, а не рассуждай на тему что я ещё бы смог докупить, так как нет возможности на данный момент у меня докупать вещи для этих дополнений.
0 - 0
Вопрос и ответ в одном посте.
Орест не обижайся, но наша команда всегда на своих играх делает минимум ограничений и рады видеть всех желающих. Л5 отсеет многих кто ехать не может и ещё больше кто приехать просто не может. У нас и так не такой многочисленный коллектив, что-бы из количества делать качество как может себе это позволить федерация.
підтримую -багато початківців які тількі купили привід або взяли на прокат з одним бункером просто подивлятся на обмежання й на другій раз незахочуть, тим більше шо на любому хоббі приладдям обростають з часом по мірі потреби.Чи ви хочите зробити гру тільки- особ бриближонных к его императорскому величеству.Я тут теж недавно- неповний рік і в якісь мірі бачу ново введення може якби вони були й раніше я б 10 раз подумав чи приходити на гру .А неподобаеться неприходьте- це не розмова мае бути якийсь компроміс
0 - 0
А вот мне интересно, в каком случаи я буду больше соответствовать духу страйкбола.
Я не ототожнюю страйкбол з моделюванням.
А якщо суто по питанню, то я просто не розумію в чому проблема взяти бронік не в ДПМ, а той що вам по моделюванню положений і таку же каску. Чи приїхати на ігри по Л5 без броніка і каски і з своїм АК. Так як реально обов"язково тільки механи.
підтримую -багато початківців які тількі купили привід або взяли на прокат з одним бункером просто подивлятся на обмежання й на другій раз незахочуть, тим більше шо на любому хоббі приладдям обростають з часом по мірі потреби.Чи ви хочите зробити гру тільки- особ бриближонных к его императорскому величеству.Я тут теж недавно- неповний рік і в якісь мірі бачу ново введення може якби вони були й раніше я б 10 раз подумав чи приходити на гру .А неподобаеться неприходьте- це не розмова мае бути якийсь компроміс
А ви думаєте я як прийшов в страйкбол, то зразу був зі всім з першої ж гри? Я так само довгий час бігав в форма+привод і все. НУ так в чому проблема? Буде купа місць де такі люди собі будуть нормально бігати без тих всяких Л5. Я ж як починав грати то також були і Яворів і АРВ, я про них просто почитав і задумався як про далеку перспективу. Тут ніхто не розділяє людей на Л5 і не Л5, впевнений що будуть команди які можуть один тиждень поїхати туди де Л5, в інший тиждень на тренування без того і тд.
0 - 0
не подобаються правила - не їдь(с)
страйкбол річ добровільна, ніхто нікого ні до чого не змушує