0 - 0
1. +
2. - (+ тільки для прокатчиків)
3. +
4. + (касон + броня з імітацією)
5. + (админка + школа онли)
6. -
7. +
8. -
9. +
10. + (вказувати в анонсі гри)
0 - 0
1. +
2. -(для прокатчиков)
3. +
4. +(полную имитацию брони+ориг каска)
5. +
6. -
7. +
8. -
9. +
10. Естественно( перед этим анонсировать)
0 - 0
прикольно, могу разрешить, могу не разрешить
папка львовского страйкбола
Ну точно важливіша за тебе людина :) Слухай, тебе ніхто не заставляє приходити на іги по Л5. Педулься на інших локаціях де не відбувається гра по правилам Л5.
0 - 0
Ну точно важливіша за тебе людина :)
ну если он изобрел лекарство от рака, или спида, то безусловно важней меня
Слухай, тебе ніхто не заставляє приходити на іги по Л5. Педулься на інших локаціях де не відбувається гра по правилам Л5.
ну ты и смешной
Оу, шановний, ми вже на "ти"? Я з вами горілку не пив і баб по кабакам не зажимав.
как это никто не заставляет, вы (авторы Л5) каждую тренировку на рясне проводите по Л5, приняли себе какие-то правила, отсеяли всех несогласных. еще и возмущаетесь, как это они посмели с нами не согласиться
а я говору не об играх, а об тренировках
ты разницу между тренировкой и игрой понимаешь? сомневаюсь
мне вот интересно, приеду я на рясне, без вторички, меня что забанят?
0 - 0
Я на Рясне не граю, в мене поки що немає секондарі. Я думаю якщо буде проводитись тренька по Л5 і ти свідомо знаючи це приїдеш без секондарі, тебе або не допустять до треньки, або будеш бігати поза тими локаціями де потрібне секондарі.
п.с я не автор правил але цілком погоджуюсь з ними.
0 - 0
1. +
2. -
3. +
4. +
5. -
6. +
7. +
8. -
9. +
10. +
0 - 0
Правила Л-5 не поддерживаем.
0 - 0
а можна детальніше - які саме, чому ні, і тд
цікаво.
0 - 0
Мак, перелогінься :lol:
xD
1. Механи - так/ні;
Так
2. Бункера - так/ні;
Тільки для новачків (перші два місяці в страйку)
3. Боєзапас у співвідношенні 2 до 1 - так/ні;
Так
4. Бронежилет чи шолом дають право на поранення - так/ні;
Так
5. В приміщеннях використовувати лише пістолет або пістолет-кулемет з швидкістю вильоту кульки до 120 м/с- так/ні;
Ні
6. В приміщеннях можна використовувати штурмові гвинтівки, снайперські гвинтівки, кулемети - любі привода - з швидкістю вильоту кульки до 120 м/с - так/ні;
Так
7. В приміщеннях (схожих школі чи адмінці) швидкість вильоту кульки обмежити до 120 м/с - так/ні;
Так
8. В приміщеннях стрільба лише одиночними - так/ні;
Так
9. В приміщеннях дозволена стрільба чергами - так/ні;
Ні
10. Правила Л5 діють для окремих тренувань/ігор - так/ні.
Ні, Нехай діють всюди.
Доповнення від себе:
Я бувби дуже вдячний за дозвіл на поранення за бронежилет з повноваговими плитами незалежно від присутності каски.
Оскільки в умовах нашої команди це буде стимулом використовувати повновагові плити. Касок в нас покищо немає. як і змісту використовувати повновагові плити без поранень. Каски будуть в наступному сезоні можливо.
0 - 0
Правила Л-5 не поддерживаем.
Ну если сложно хотя бы по пунктам поставить плюсики-минусики, то можно тогда копию доверенности на участие в голосовании от имени доброй команды Ликантропов?