0 - 0
я за додавання щитів, бо це наближує страйк до реальності. А в реалі їх використовують.
Можна поставити умову, що щит має пройти сертифікацію, та мусить бути ММГ копією реального щита.
я думаю ММГ це якісь полумери.
можна і з нормальної сталі змайструвати. з сертифікацією стрільби по щиту і по власнику за ним з мелкашки чи ПМ"а
0 - 0
з мелкашки чи ПМа то уже занадто, а от з гранатомета, пуліків та снайперок треба
0 - 0
я категорически против заряжания пальцами, так как сам лоадер внутри чистый, пакет с шарами чистый, механка смазана и чистая, а мы шарики лапаем ... мда
позе по остальному пройдусь :)
Перед игрой можно механы набить с лодера, и умывачку рук носить собой в случае если надо дозаправить вручную )))
0 - 0
Пропоную дати можливість ремонтувати заклинивший привід (уражений) на місці за допомогою мультитула.
Це зблизить з реальним станом речей коли в команді має бути також інженер який може ремонтувати стволи на місці з допомогою підручних речей.
Фірма виробник має бути в залежності від напрямку моделювання інженера. американські мультитули для амерів.
Російські викрутки та молотки для росії.
Гравці що не моделюють не можуть користуватися мультитулом по причині відсутності навичок.
На мою думку хороша задумка.
які ще гравці що не моделюють? - " 2.1. В іграх беруть участь лише моделюючі команди. " там не написано, що в грі можуть приймати участь одиночні гравці))
0 - 0
які ще гравці що не моделюють? - " 2.1. В іграх беруть участь лише моделюючі команди. " там не написано, що в грі можуть приймати участь одиночні гравці))
ну правильно ті що не моделюють не допускаються взагалі томущо навіть мультитулом не мають навичок користуватися :lol:
0 - 0
Одиночные могут если они состоят в моделирующей команде, а с внекомандничеством надо уже по чуть-чуть наичнать бороться )))
0 - 0
Одиночные могут если они состоят в моделирующей команде, а с внекомандничеством надо уже по чуть-чуть наичнать бороться )))
в правилах этого не написано) там написано "лише команди".... ну боритесь, боритесь)
0 - 0
Предлагаю провести по этим правилам открытие 2214г!
0 - 0
які ще гравці що не моделюють? - " 2.1. В іграх беруть участь лише моделюючі команди. "
Якщо я правильно зрозумів нову редакцію, то до гри допускаються тільки ті гравці (в незалежності з команд чи одиночні) які моделюють реальні підрозділи.
0 - 0
Якщо я правильно зрозумів нову редакцію, то до гри допускаються тільки ті гравці (в незалежності з команд чи одиночні) які моделюють реальні підрозділи.
Совершенно верно! Моделирование реальных подразделений, это краеугольный камень правильного страйкбола.