0 - 0
Я за пістолети і PDW!!! Який зміст тоді його куплятии, щоб болтався на нозі чи поясі? Хто буде йти в будівлю з вторічкою якщо проти тебе привод(і далеко не у всіх в Франківську вихлоп дозволений правилами..)..
0 - 0
Цікаво ...
[ATTACH=CONFIG]80566[/ATTACH]
0 - 0
Найсправедливішим буде в приміщеннях вбивати криком "піф-паф" щоб ніхто не постраждав! Також обов"язково для контролю поставити в хату 10-20 контролерів щоб стрільці не дуже голосно "стріляли", не постраждав слух суперників і звичайно щоб уникнути маклаудізму...всяке буває...а раптом хтось оглохне))) єдиний мінус те, що хто глухуватий може не повністю відчути цей драйв війни в приміщеннях!
0 - 0
- при вбивстві, людина повинна гучно про це повідомити, одіти білу пов`язку та пройти в мертвяк;
а червоні пов`язки використовувати взагалі заборонено?
0 - 0
Біла або червона. Оранжева може бути.
0 - 0
Еквіп на цю гру, і я тепер ""страху не маю "".
[ATTACH=CONFIG]80600[/ATTACH]
0 - 0
Руля, якщо приїдеш так, то особисто буду пропонувати да тобі статус "безсмертного" на гру офіційно
0 - 0
Руля, якщо приїдеш так, то особисто буду пропонувати да тобі статус "безсмертного" на гру офіційно
Статус ""страху не маю "" мені більше підходить =)
ПС. до тепер ще не оприділився з окулярами =)
0 - 0
Друзі підскажіть хто може або де можна перепаяти штекер гарнітури. Маю пелтони -треба перепаяти під кенвуд/баофенг. Терміново!!!