0 - 0
Доброго дня. Ігри ми проводимо постійно і з нами часто бігають ті хто приїхав з АТО, але перетворювати на тренування це не вийде, бо як сказав Озік " За 1 раз нічого не навчимось", та і людину напрягати після АТО, якось не дуже хочеться. Тому їздимо на ігри, робимо ігри і надіємось на мир в країні.
0 - 0
Доброго дня. Ігри ми проводимо постійно і з нами часто бігають ті хто приїхав з АТО, але перетворювати на тренування це не вийде, бо як сказав Озік " За 1 раз нічого не навчимось", та і людину напрягати після АТО, якось не дуже хочеться. Тому їздимо на ігри, робимо ігри і надіємось на мир в країні.
але ідея на рахунок відпочинком (вогонь, шашлик і т.д) це цікаво:)))
0 - 0
5 повідомлення
Я предлагаю зробити щось подібне на відкриття сезону,просто кожна команда привозить з собою мясо і бухло кладем все в одну купу і кого вбивають він займається готовкою цілий день =)хахахаха ну з готовкою можна поправити =)
0 - 0
всім дякую за гру, було круто, море гарних моментів, якби не погода, думаю, довше б було все
0 - 0
Хлопці так поспішають зареєструватись, що навіть не прочитали формат реєстрації. Але то таке... десь не дочитав, десь не прочитав.
Шановні позакомандники, хто з Вас розпише алгоритм дій гравця, коли його "вбили" під час гри? "Ваєнні зі стажем" також можуть приймати участь.
Важайте це інструктажем перед грою.
0 - 0
В мене 2 питання по грі на відкриття, 1-ше це хто буде контролювати чи всі гравці знаходяться біля карт які бере команда, якщо приїде чол- 60-70 або й більше, і 2-ге по мертвяку, всі в одній будівлі? Не будуть стріляти в спину попередньому? Може я щось не зрозумів, виправте, соррі що не встиг на збори))Може тре було тоді говорити а не тепер писати))
0 - 0
1-ше, як і попадання, це на чесність. На совісті кожної команди, чи всі гравці разом з нею.
2-Гравець повертається в гру тільки коли він по закінченню 20 хв. приєднується до своєї команди. (з пов"язкою виходить з мертвяка і так іде до команди, знімає її і вступає в гру коли наближається до когось зі своїх живих гравців на відстань 5м). такий тип виходів, ми відіграли на локалках і він виявився для цієї місії оптимальним.
0 - 0
2-Гравець повертається в гру тільки коли він по закінченню 20 хв. приєднується до своєї команди. (з пов"язкою виходить з мертвяка і так іде до команди, знімає її і вступає в гру коли наближається до когось зі своїх живих гравців на відстань 5м).
І по дорозі засікає всі позиції противника
0 - 0
І по дорозі засікає всі позиції противника
і в багатьох відсутні рації, як їм знайти свою команду?