0 - 0
Я погоджуюсь з оззіком хто не має пекалів то прівода на запобіжник і видавати звук "піу-піу"
Цілитись не в голову як буває а в груди, ну і плюс "одиночні". Єдине правило яке треба вбити в голову і якого треба дотримуватись в приміщенні і все буде нормально, не треба так ущимляти "безпекальників")
0 - 0
(Відкриття страйкбольного сезону 2015 року) шукаю (трансп.) місце на 1-у людину 0507074246 Андрій
0 - 0
Цілитись не в голову як буває а в груди, ну і плюс "одиночні". Єдине правило яке треба вбити в голову і якого треба дотримуватись в приміщенні і все буде нормально, не треба так ущимляти "безпекальників")
О так так, саме так. Ти впевнений, що не винекне ситуації коли ти будеш цілитись у груди в заліпиш по фейсу? Чи з переляку/звертухи не запустиш чергу? Чи хтось з"явиться на лінії вогню? Про сомалі і говорити нічого, перли будуть полюбасу.
Зрозумійте правильно, я тільки за, щоб гравці самі вирішували з чого пуляти. Але для цього треба інший формат гри з іншими допусками.
0 - 0
Всерівно не бачу в цьому нічого смертельного. Це страйкбол, є маски на таке діло). Я чесно кажучи був лише на одній грі (новичок), і в перший же раз получив чергу в обличчя, перед тим в руку і в вухо. Сліди ще вроді до сих пір є, нічого смертельного в цьому немає. Тепер просто буду брати маску або шемаг/баф.
В любий момент шарік-дурак може залетіти в незахищену частину тіла і навіть не у будівлі.. що ж тепер робити тоді, ніхто не застрахований від цього.
0 - 0
Всерівно не бачу в цьому нічого смертельного. Це страйкбол, є маски на таке діло). Я чесно кажучи був лише на одній грі (новичок), і в перший же раз получив чергу в обличчя, перед тим в руку і в вухо. Сліди ще вроді до сих пір є, нічого смертельного в цьому немає. Тепер просто буду брати маску або шемаг/баф.
В любий момент шарік-дурак може залетіти в незахищену частину тіла і навіть не у будівлі.. що ж тепер робити тоді, ніхто не застрахований від цього.
Отримаєш зі стопісят, хоч би і поногам, і твоя думка зміниться. Не у будівлі вірогідність такої фігні значно менша.
0 - 0
Тоді заміри робити треба, з цим не спорю.
Я раз на барахолці у вк пістоль бачив на 150. До нього привід хіба як вторічку брати. Нащо таке безглуздя вже придумувати
0 - 0
Ну, що ж 4 гравців, які не будуть входити в хату ми бачимо, решта немає такого страху і це радує. Постійно в хаті граємо і все норм, а тут всі постріляємо один одного, акуратно і все буде ок. Треба приходити на збори командирів, там ми цей сценарій і даний конкретний нюанс обговорили і прийняли за такий, тому нічого в сценарії міняти не будемо. Готуємось до гри і до приміщення, час ще є. Всім смачної паски!
0 - 0
Ну, що ж 4 гравців, які не будуть входити в хату ми бачимо, решта немає такого страху і це радує. Постійно в хаті граємо і все норм, а тут всі постріляємо один одного, акуратно і все буде ок. Треба приходити на збори командирів, там ми цей сценарій і даний конкретний нюанс обговорили і прийняли за такий, тому нічого в сценарії міняти не будемо. Готуємось до гри і до приміщення, час ще є. Всім смачної паски!
В когось страху повні штані, а хтось робокоп :D :D :D
Калушани також постійно в хаті грали і все було норм, а з переляку чергу всандали, добре, що в мене на фейсі демпфери файнезні :D, але то нічого, з ким не буває.
Цікаво би почути аргументи командирів :confused:
Всім смачної ковбаски!
0 - 0
В когось страху повні штані, а хтось робокоп :D :D :D
Калушани також постійно в хаті грали і все було норм, а з переляку чергу всандали, добре, що в мене на фейсі демпфери файнезні :D, але то нічого, з ким не буває.
Цікаво би почути аргументи командирів :confused:
Всім смачної ковбаски!
Пінцет, хлоргекседин, бинт стерильний і через два тижні заживе, тому що це є страйкбол і це адреналін , а кому страшно подушки вам у руки)