А чого там "ухитряться".Маска-сітка стандартна,фейси у всіх різні.Підганяти руцями ,зціпивши зуби,перед дзеркалом ,одягнувши окуляри,гарнітури,каски і т.д.Як на мене,найнеприємнішою частиною є ніс,особливо тип Буратіно :) ну,дуже давить в шнобак,плоскогубці рулять :)тільки щічки обмотай ганчір"ям,краску пошкодиш.
А якщо серйозно ,якщо є каска,-одягай маску поверх каски,вона сама займе те місце,де треба,ще й місце для штанги Боумана залишиться(правда у мене болє Х-800,вони повністю стабілізують маску і це при одному фіксаторі).Старайся щоб сітка мінімально торкалась обличчя - комарі не так дістають і якщо попаде близький шар,не буде боляче взагалі.У нашій команді 6 з 8 чол.юзають маски,тому я знаю ,шо пишу.А взяли після першої більш-менш серйозної гри-одному пробило підборіддя,іншому попало чергою ,розбивши нижню губу,потім скулу,та ніс,короче його жінка була в шоці від наших забав:)))Да ,150м/с з півметра,наскрізь не проб"є,а прориває сітку непогано,тобто при черзі до 3 метрів висока імовірність "екшна" :/