0 - 0
Душевно побігали.
Майже 60 чоловік -це показник. Дякую оргам за приємно проведений вихідний.
Що сподобалось: Не обмежена територія, довгі пошуки точок-давно набридли пострілушки. Адекватні гравці, і серед новачків і інших, жодного маклауда не зустрів.
Що не сподобалось: ЖАРА. Цілу гру обтирав піт, заливало очі-пекло. Розумію, що тема з відкритими ліфтовими шахтами давно озвучується, але з тим реально потрібно щось робити! Я так з 4 поверху глянув в низ!! Варто просто комусь попутати туалет з шахтою і людину вже не повернеш. Готовий допомогти їх якось затулити.
Побажання: Успіху і продовжувати ігри в такому стилі, єдине прохання -ДОВШЕ!. Я думаю, до 18.00 в період літній і ранньої осіні саме те.
Подяка: На сам перед оргам, команді, і людям які приїхали з інших міст. Дякую.
0 - 0
Угум,налазились знатно по території.Дякую оргам за цікавий сценарій.Залюбки приєднаюсь ще на такі двіженія)
0 - 0
Побігали знатно. Єдиний недолік у відсутності радіозв"язку. Переважаюча більшість гравців була без рацій, а ті в кого були, не дотягували на такі відстані. Висновок купляйте люди рації, і буде всім щастя.
0 - 0
Оргам + до карми за класну гру.Не дивлячись на те що на штурмі основної бази боляче прилетіло в ї...ло і лазання по жарі в пошуках точок противника добряче вимотало , я довольний шо слон))).
0 - 0
Всім дякую, що приїхали.
Окреме ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ!!! для FUnCooKie за роботу в радіорубці та допомогою в організації гри.
Люди які ходили з круглими очима та нили , що сценарій складний - за тиждень був анонс , фактично перед грою провів брифінг окремо з кожною стороною, постійно був ФРС 1 для зв"язку з оргами.............те що ви не читаєте , не слухаєте - ваші проблеми.
Коли орги кажуть, що ми не маркуємось - це значить ,що ми не маркуємось.............бажано мати краплю поваги до людей, що проводять гру.......робіть свою і там керуйте.
Приємно здивував командир оборони Макс(Брит))), відповідально підійшов до ролі.
Та й всі молодці, хто хоч раз перечитав сценарій і зрозумів суть.......розвідка,маневри, певні ротації в обороні і патрулі, зіграли досить комфортно. Так би мовити гарно провели недільну гру, як колись)))
Як бачите не такі ці правила ФСУ страшні..........як ними лякають.
Ще раз всім дякую, чекаємо на наших наступних проектах.
0 - 0
Неділя 2 липня 2017.
Рясне , Хімсільмаш
Сценарій подібний на той, що відіграли минулої неділі в лісі "Оборона фортів". Гра у звичайному форматі ігор організованих командою А-Team + багато маневрів, багато стрілянини.
Збір біля Адмінбудівлі о 10.00.
Прокат і піротехніка будуть на місці. Кульки (6мм) значно подешевшали.
0 - 0
буду +4ре человека. троим нужен прокат.