0 - 0
На рахунок повязок, я цього моменту в принципі не розумю. Нагадує чимось "Права купив , машину купив, їздити не купив"
Граєте, то грайте відповідно до правил, вони ж придумані , щоби всім все було комільфо!
Про окуляри то і так ясно, а от умови гри варто читати, а ще краще розуміти і виконувати
0 - 0
Желательно, чтоб в следующий раз у них были мертвяцкие повязки и они уходили с поля боя, а не садились наблюдать за происходящим. Судя по всему правила читали далеко не все.
А вообще прикольно сегодня пошпиляли.
Точка проката прямо на входе в левую пристройку админки отдельно доставила. По крыше ведётся обстрел, война во всю, а эти кадры внизу пакуются/курят/гуляют :facepalm:
Ці люди грали перший раз з страйкболістами разом, до того тренувалися окремо купивши приводи/камуфляж/механи тому ясне діло на правила їм ще потрібно наголошувати.
---------- Сообщение добавлено в 13:58 ---------- Предыдущее сообщение создано в 13:19 ----------
Підсумки гри (сценарій з ВІПом)
Сторона конвой-оборона тричі виявила противника, що було підтверджено запуском сигнальних ракет тричі. Після проведення ВІПа на контрольну точку протрималась там 20 хвилин та ескортувала ВІПа на точку екстракції.
Атакуюча сторона недостатньо наполегливо атакувала конвой, який за 30 хвилин зміг дістатись до контрольної точки та дала себе виявити тричі. Після зайняття котрольної точки конвоєм, атака не зробила спроби взяти її штурмом чи перехопити конвой на шляху до точки екстракції.
Організатори гри дякують учасникам за підтримку, виявлені огріхи в сценарії будуть враховані на наступних тренуваннях-іграх.
По педульним сценаріям які були після пропонуємо відписати результати відповідним оргам.
Думки по покращенню сценарія:
1. Точна синхронізація годинників перед грою. старт гри рівно в 11:00 надходження VIP"а рівно в 11:30 до південної частини цехів, 11:50 евакуація VIP"а.
Це дозволить обом групам орієнтуватися що зараз робиться на полі, чи зараз шукати VIP"а по маршруті чи зараз організовувати швидку атаку на точку евакуації ітд.
2. Гучніші сигнальні ракети.
На весь полігон не чути маленьких ракеток, можливо варто купити потужний гудок на базі стисненого повітря і використовувати його для сповіщень.
3. Робити поділ сторін порівну по співвідношенню новачки/старічки щоб однакове співвідношення в обох сторін були людей що заходять на атаку обєкта - 40хв і проводять сам штурм ще 40 хв і таких що не приділяють так багато уваги тактиці :)
0 - 0
Ці люди грали перший раз з страйкболістами разом, до того тренувалися окремо купивши приводи/камуфляж/механи тому ясне діло на правила їм ще потрібно наголошувати.
Ксеном, тут вже не тільки в правлилах діло , а і в техніці безпеки (окуляри).
Пов"язки, думаю логічно, що люди купивші приводи/камуфляж/механи і виклавші за це не малі гроші мали би розуміти суть і правила гри (хоче це наживне).
Нарахунок проведення тренувань новічків і досвідчених гравців разом, уважно читайте правила і умови ігор і всім буде щастя.
0 - 0
1. Точна синхронізація годинників перед грою. старт гри рівно в 11:00 надходження VIP"а рівно в 11:30 до південної частини цехів, 11:50 евакуація VIP"а.
Це дозволить обом групам орієнтуватися що зараз робиться на полі, чи зараз шукати VIP"а по маршруті чи зараз організовувати швидку атаку на точку евакуації ітд.
Это хорошая мысль, но я думаю важнее сейчас было бы для сценария сделать маршрут длинной в один час, полчаса оказалось слишком мало.
2. Гучніші сигнальні ракети.
На весь полігон не чути маленьких ракеток, можливо варто купити потужний гудок на базі стисненого повітря і використовувати його для сповіщень.
Ракетки надо было слышать только обороне глубине своей територии, что бы поднять оперативный резерв. Значение сигнала чисто номинальное. его также можно было просто объявить по рации.
3. Робити поділ сторін порівну по співвідношенню новачки/старічки щоб однакове співвідношення в обох сторін були людей що заходять на атаку обєкта - 40хв і проводять сам штурм ще 40 хв і таких що не приділяють так багато уваги тактиці :)
Очень часто делёж сторон упирается в то что люди приезжают определёнными командами и не хотят делится, плюс делёж по камуфляжам всё так же актуален. Лучше всего в таких вопросах помогает предварительная регистрация.
0 - 0
Це вже офтопік і прийде злий Борис банити за те що флуд в темі "Ігри на рясне" ?
Ракетки надо было слышать только обороне глубине своей територии, что бы поднять оперативный резерв. Значение сигнала чисто номинальное. его также можно было просто объявить по рации.
Також добре атаці орієнтуватися скільки їх разів побачили томущо по третій тривозі немає змісту шукати VIP"а по всій території томущо він автоматично припиняє маршрут і виводиться в початкову точку де мусить протриматися 20 хв. Атака мусить орієнтуватися в таких поворотах сюжету інакше просто губиться і не знає що робити.
---------- Сообщение добавлено в 14:35 ---------- Предыдущее сообщение создано в 14:34 ----------
Ксеном, тут вже не тільки в правлилах діло , а і в техніці безпеки (окуляри).
Пов"язки, думаю логічно, що люди купивші приводи/камуфляж/механи і виклавші за це не малі гроші мали би розуміти суть і правила гри (хоче це наживне).
Нарахунок проведення тренувань новічків і досвідчених гравців разом, уважно читайте правила і умови ігор і всім буде щастя.
Я говорив про новачків що з нами грали а не про прокатчиків.
0 - 0
хто новачків під крило взяв - той і папа. відповідно він має подбати про наявність всього, що необхідно для гри, + несе за них відповідальність.
З.І. коли я бігав свою першу гру в дубку, кросівках і з бункером, то чогось білу повязку таки мав.
0 - 0
хто новачків під крило взяв - той і папа. відповідно він має подбати про наявність всього, що необхідно для гри, + несе за них відповідальність.
З.І. коли я бігав свою першу гру в дубку, кросівках і з бункером, то чогось білу повязку таки мав.
І тобі ніхто не сказав що пов"язка має бути саме оранджевою? :lol:
0 - 0
Ксеном, у ті часи, про які каже Борат, дерева були високими, трава - зеленішою, а пов’язки - білими. Просто ти не застав ті часи, буває...
0 - 0
оранжевые повязки мы начали вводить только полтора года примерно как
0 - 0
Бан четырём верхним авторам за оффтоп )))))))
Возвращаясь к теме, хотелось бы услышать отзывы насчет введения практики без оживлений на миссию или фазу игры.