0 - 0
цех от О12 до S16 тоже неигровой же
ну да не ігровий .. туди навіть неможливо зайти . він закритий.
0 - 0
Підтверджую, охоронець дійсно був під "шафе" напевно просто хотів списати вікна на нас, всі прекрасно розуміють, що вікна ніхто не бив. Неадекватів в нас нема.
0 - 0
Мова йде про 09.11.2013 ! а не про гру двохтижневої давності!
цієї неділі страйкболісти навтіь близько не лазили до діючих цехів.
Можливо це був хтось з прокатчиків (не страйкбол львів а інших), я вже зв"язався з ними та відпишуся про результат пізніше.
0 - 0
говорите цех о12 с 16 неигровой???? интересно, я тоже так думал. но когда оттуда из свд палили-
передумал))))
0 - 0
говорите цех о12 с 16 неигровой???? интересно, я тоже так думал. но когда оттуда из свд палили-
передумал))))
Це було перед охоронцем
0 - 0
30.11.2013 на Рясне буде проводитись велика гра від "страйкбол львів" приблизно на 11 00.за деталями звертайтесь 0634345740 0678102923.
0 - 0
24.11 Hazardous та ЗСУ будемо на рясне.
Хто бажає приєднуйтеся
Умови на гру:
Повноваговий СІБЗ + каска дають одне поранення на ігрове життя (поранення це одиночне попадання або попадання чергою в будь-яку частину тіла, одягу, взуття, спорядження ітд , поранений може чекати перев"язки тільки 3 хвилини , перев"язує будь-який інший гравець, поранений може кричати, а може не кричати ). Поранений гравець після попадання може стабілізувати себе КАТом , що продовжує час до перев"язки на 10 хвилин. Як стабілізіованний гравець так і просто поранений до перев"язки неможуть ходити , повзати ітд , правильне положення пораненого гравця - лежачи на землі або сидячи обпершись об стіну. УВАГА: стабілізований гравець можеви користовувати пістолет.
Зарядка 1до2. Кулеметникам блат - 1до3.
Тільки механи, бункери дозволені на кулемети або для приводів до яких не випускаються механи.
У приміщеннях адмінки всередині стріляємо тільки одиночками. Приміщення адмінки закінчуються при виході у перехід в цеха. У приміщеннях цехів дозволені черги. Стрілянина в адмінці через вулицю допускається чергами.
Попадання в зброю виводить її з ладу (зброя оживає на мертвяку миттєво).
0 - 0
Про блат кулеметникам зрозуміло.
А як же стріляти одиночними ?
0 - 0
Про блат кулеметникам зрозуміло.
А як же стріляти одиночними ?
Не зовсім зрозумів запитання.
В адмінці через малі відстані ми завжди граємо одиночками незалежно чи вторичка чи привід.