0 - 0
"Игра в городе - сложнее. Но! В связи с "сильным" финансированием СБУ, например если взять Днепропетровскую обл., то машина пеленгующая частоты - одна на всю область. Вероятность того что они запеленгуют вас в лесу равна 10%."
Блажен кто верует...
Чо за хрень в виде рекламы прилепилась к моему сообщению???
0 - 0
Чо за хрень в виде рекламы прилепилась к моему сообщению???
Баннер в темах выбранного раздела (пример) от 50 долл./ ГОД - ТАКОЙ ОТВЕТ УСТРПОИТ )
0 - 0
Уважаемые, помогите определиться. Никогда раньше не сталкивался с рациями и пытаюсь определиться какую же мне нужно приобрести.
ПРОГРАМА "мінімум": однодіапазонна станція 400-470 МГц (70см.) з можливістю введення частоти з клавіатури і кроком 6.25
найчастіше використовуються станції, які працюють у цьому діапазоні (LPD, PMR, FRS, GMRS)
у такому разі ви зможете зв"язати її з будь-якою вокі-токі чи професійною станцією у цьому діапазоні.
Програма "МАКСИМУМ": дводіапазонна станція, яка може усе перечислене вище + діапазон 136-174 МГц (2м.)
використання діапазону 2м. вимагає ліцензування, але значно краще працює в умовах густого лісу, пагорбів і т.д.
Ідеально оформити радіоаматорську ліцензію, щоби залишатися білим і пухнастим перед законом (коштує копійки).
Але на практиці сигнал далі як 5-6 км. з лісу не вилізе.
Я займаюся продажем всяких радіостанцій, але щоби не робити з гілки магазин, напишіть мені в л.с. або телефонуйте 068 445 37 15 Юліан. Зможу порекомендувати конкретні моделі.
0 - 0
Ідеально оформити радіоаматорську ліцензію, щоби залишатися білим і пухнастим перед законом (коштує копійки).
только Вы забыли добавить - по месту прописки. Я живу и работаю в 1000 км от места прописки. Получить лицензию радиолюбителя не могу. Должен ехать домой и там оформлять все бумажки.
0 - 0
только Вы забыли добавить - по месту прописки. Я живу и работаю в 1000 км от места прописки. Получить лицензию радиолюбителя не могу. Должен ехать домой и там оформлять все бумажки.
Ліцензію ви можете отримати і за місцем роботи. Особисто я так робив ;).
Або заповнити анкету і пройти співбісіду у радіоклубі в Києві і попросити переслати документи по місцю прописки, тоді позивний буде з префіксом того регіону, де прописка.
Шукайте шляхи, а не відмазки, чому це не можливо...
Якщо потрібна реальна допомога у цьому, маякуйте. Підкину потрібні контакти.
0 - 0
что-то есть сомнения. все упирается не в место работы, а в "квадратура помещение где будет находится радиоточка по месту прописки". или вы какую-то другую анкету заполняли?
0 - 0
Навіщо вам ці сумніви?
У мене прописка 600 км. від Києва, позивний UT4UHU (Київський). Реальний прецедент.
Ніхто запитань сприводу квадратури не задавав.
0 - 0
Навіщо вам ці сумніви?
потому что мне было отказано в регистрации радио позывного в киевском РЧН, по причине не киевской прописки.
0 - 0
потому что мне было отказано в регистрации радио позывного в киевском РЧН, по причине не киевской прописки.
До кого зверталися? Хто відмовив? РЧН не приймає заяви на отримання радіоаматорської ліцензії. Це - парафія радіоклубів.
Ви маєте законне право проходити співбесіду у тому радіоклубі, який вам подобається/ближче додому/секретарка красивіша.
Щоби не роздувати тему, якщо Вам це потріно, дійсно потрібно, то пишіть мені в л.с. дам удресу і контакт куди звернутися і вам на законній основі допоможуть з цим.
Ніяких хабарів і т.д. не потрібно.
А потім напишіть тут як у Вас все класно вийшло :)
0 - 0
Отличный вариант - передача на одной частоте, а приём на другой.
Я что-то недопонял. Это как и главное - зачем???
Предположим, что вы действуете в составе группы из 10 человек.
У всех станции настроены на работу с разносом частот: предположим, передача на частоте 435,000, а приём на 445,000.
Вы начинаете передавать на частоте 435,0 МГц...
Вас не услышат, ибо у всех остальных 9-ти станции "слушают" частоту 445,0 МГц.