0 - 0
7 повідомлення
Бегал на Сталкере с разгрузкой под одеждой. Во первых вид как у Винни Пуха, во вторых разгруз в итоге используется как вещмешок... сущий геморрой ...
+1. Не зручноне практично. Краще вже з магазином в кишені. Але якшо 4-6 механ + гранати + ще купа всього то тут кишень не наберешся.
А з цим правилом, під курточкою чи безрукавкою навіть сучасну розгрузку не так вже буде видно. Ну але якщо вже самі "правовірні" будуть проти цього, тоді звісно будем коригувати правила.
Бегал на Сталкере с разгрузкой под одеждой. Во первых вид как у Винни Пуха, во вторых разгруз в итоге используется как вещмешок: нужно что-то предварительно снимать или поднимать чтобы достать какую то мелочь. А с механами это будет сущий геморрой особенно во время ведения плотного боя.
п.с. сугубо мое мнение
Ну ясно. Питання знято. Заберу в правилах, носіння розгрузки під одежою! Можна носити поверх одежі! (пізніше це відмічу в правилах).
0 - 0
Но если у вас разгрузка не обижайтесь что вас застрелят или поставят на как минимум на колени, какой вы мирный тогда.
Я так понимаю что мирное население там будет и никто не запрещает духам под это самое мирное маскироваться ;) В кишлаке ты мой гость за пределами лови гранату без чеки :D Всё таки элементы ролевой
0 - 0
7 повідомлення
Увага!
Внесені зміни в перший пост!
Ознайомлюйтесь)))
Виникло питання на вихідних із командою (питаю в знаючих людей) - як в Афгані було из банданами різними в складі ОКСВА?
2 - 0
19 повідомлення
Виникло питання на вихідних із командою (питаю в знаючих людей) - як в Афгані було из банданами різними в складі ОКСВА?
Не пригадую таких фотографій. Хтось мені казав, наче це вважалося закосом під захід, що на той час не віталося :-)
P.S. Хто підкаже, чи є якісь маршрутки, що йдуть напряму з Києва поближче до місця проведення гри?
0 - 0
7 повідомлення
P.S. Хто підкаже, чи є якісь маршрутки, що йдуть напряму з Києва поближче до місця проведення гри?
Розклад потягів я вже написав.
Стосовно маршруток то тут напевно нам в пригоді стане мій замком Сакуп. Він в цьому більш обізнаний яким чином добиратись.
Якщо я не помиляюсь, то є маршруткиавтобуси Київ-Львів які йдуть через Радивилів. Є 100% варіант Київ-Рівне-Радивилів.
Вообщем чекаємо пост від Сакупа, він точно це знає.
2 - 0
19 повідомлення
А як дiстатися на сам полiгон? Не вiдмовлюся вiд дiвчини-гiда :-)
0 - 0
Є маршрутки Київ-Радивилів. 06три 782 99 20. Розклад відправлень уточняйте по телефону.
Можна, як каже Таір, їхати до Рівного а там пересілати до Радивилова, або Київ-Львів.
До самого полігону, окрім власного авто, не їде нічого.
Можна частину шляху подолати на маршрутці, до повороту на село, а частину доведеться пройти пішки.
0 - 0
7 повідомлення
До самого полігону, окрім власного авто, не їде нічого.
Можна частину шляху подолати на маршрутці, до повороту на село, а частину доведеться пройти пішки.
Ну ті хто приїде на маршрутках і поїздах, при певній кількості організуємо доїдз в "Афганістан" (20 км від Радивилова) на спец БеТееРі))))
Хто власними авто, то стоянка буде в 200 метрів від початку полігона!