0 - 0
2 повідомлення
Мы все очень надеемся на скорейшее выздоровление и востановление Александра.
Спасибо
0 - 0
Момент в грі який мені запамятався найбільше:
Ніч. Під час наших торгів з баригою нам приходить завдання від Куби захопити лікаря якого німці приведуть до циганського табору. Всі "сірі квадратики" групи альфа скоренько підтягнулися до циганського табору і я почав торгуватися з Бароном. Зійшлися таки на тому що за 8 ампул морфію і 300 доларів цигани нам не будуть перешкоджати зробити засаду прямо в себе в таборі, а ще й і допоможуть перестріляти німців. Всі засіли на відстані 20-30 метрів навколо вогнища, а я заліз прямо на карімати по центрі бази циган, зняв каску, накрив штани в АКУ маск сіткою, зверху сіре PCU і бронік в темноті ітак було чимось непонятним, одним словом прикинувся сплячим циганом :) Приходять в табір німці і стають навколо вогнища, я за ними спостерігаю з відстані 15 метрів і чекаю поки почнеться розстріл... і тут один силует відділяється з групи німців, потихенько підходить до мене, дивиться на мене і лягає рядом на карімат на відстані в пів метра... в мене чесно кажучи був такий адриналін що ппць. Я імітуючи бурний сон і храп, і косячись на лежащий рядом силует одним оком, тихенько витягнув пістолет з кобури. Раптом починають розстрілювати німців біля вогнища, я вскидую пістолет і стріляю в лежачого рядом. Він в шоці каже що мертвий... пауза в декілька секунд... і в мені заграли сумніви. Я питаю "А ти взагалі німець?". Він "Та ні, я циган". Fail! :D Ще раз приношу свої вибачення цьому цигану, я чомусь був впевнений що це німець який просто вирішив прилягти відпочити після дороги до табору :)
P.S. На місці ми заплатили тільки 100 баксів завдатку, все решта віддати не встигли, але як писав вже Пак, планували це зробити після атаки на блокпост.
0 - 0
[quote="Timur"
Нам досталась винтовка, которая в таком режиме не работала. Первая же гильза не подавалась из магазина, а шла клином. Приходилось подавать в ручную по одному.
Неа, эта не винтовка такая. Там есть маленький секрет в зарядке. Тогда не клинит. :) На следующей игре покажу. :)
0 - 0
Приношу извинения мирным, что не успели расплатиться за услуги. У нас с собой было все необходимое, собирались это сделать на 2 блокпосту после его падения.
Не забудь ещё про должок с 3-й Слону за Ролексы :lol:
А вообще от игры получил массу удовольствия. Оргам респект. Немцы - погранцов отыграли супер. ФСГ троха переиграли (или не доиграли) но всё равно маладца. Амерам спасибо за защиту (правда пришли только немцы и то не большой группой) и поддержку. Ну а братья - ромалы - вы лучшие. Жаль только, что беда такая случилась. Надеюсь с парнем всё будет нормально.
З.Ы. Также есть надежда, что у серии игр будет продолжение.
0 - 0
К вам не только немцы а и ФСГ ходило, днем, помнишь? Мы их на подходах шлепнули. По теме защиты прикольно получилось, зайдем, спросим все ли в порядке, периметр поставим, потом дальше на миссию идем )
0 - 0
Зійшлися таки на тому що за 8 ампул морфію і 300 доларів цигани нам не будуть перешкоджати зробити засаду прямо в себе в таборі, а ще й і допоможуть перестріляти німців.
так от що це було :D нам це теж більш за все запамяталось )
0 - 0
Неа, эта не винтовка такая. Там есть маленький секрет в зарядке. Тогда не клинит. :) На следующей игре покажу. :)
А нам чётко сказали что она в таком режиме не работает! Надо эти маленькие секреты показывать до игры ;)
0 - 0
Ну, я думал Вас просветили :( . Учтем на будущее.
0 - 0
Так оно и есть - нужно по одной. Магазином - риск клина. Тот кто втыкает в магазин все пять рискует получить перекос. Нужно иметь хорошую чуйку на затвор.
Скажу честно - если не тупить то и по одному она валит довольно быстро.
Про мирных - вот и разобрались. А то группа сопровождения медика думала что их подставили под мясо. А на самом деле командование ни в чем и не виновато перед ними.
Все таки - считаю довольно большой частью фри плей получился )))
0 - 0
Дозрів нарешті до відгуку :oops:
Гра залишила контрастні відчуття (тому напевно і запам`ятається :D )
З позитиву:
1: Німці - антуражно і весело. Інцидент з рюкзаком Кондора - і сміх і гріх. Фошисти :D вже і спіонерити нічого не можна.
2: прикордонники. Та які в :!: :!: :!: :?: прикордонники? МИТНИКИ і ПОДАТКІВЦІ!!!!
3: ФСГ - поспілкуватись не вийшло, зате настрілялись від душі. Респект.
4. Альянс - ваша кока-кола, як виявилось нічим не гірша за єгермейстер :D Снайпер Паку респект за антуражність - ні разу не пошкодував за ту ампулу морфію.
5. Ромале, всі плюшки ваші. Бруствер, бакси, два ствола....
6. Десу - ти мегабарон.
з негативу і пропозицій. (не хочеться писати у дві гілки одне і те-ж)
- За що на КПП був розстріляний Дюк, коли ми прийшли за бензопилою. Жодних підстав не було.
- ІМХО вартувало-би більш чітко прописати, що на КПП не можна робити категорично, а що просто нерекомендовано. Я розумію, що доторкання до зброї вартового злочин, але в реалі циган би получив не кулю в голову, а прикладом по спині.
- Під час денної частини союзи сил уже сформувались і на нічну частину Кордону, уже було досить чітко відомо ху із ху
- Можливо гравцям вартувало-б більше проявляти ініціативу в індивідуальних домовляннях з циганами. Ми до цього готувались і шкодували, що цього таки не було. Зі мною навіть в карти ніхто не зіграв, А я три рази пропонував...
- Замок Зла (базу ЄС) зробити більш берущимся
А загалом хачу іщо.
П.С. Скоро буду у Львові. Потерпілий лежить у опіковому чи в травматології?