0 - 0
Не ну чё, логично, приходит Петя, которого "знайоми падсадили" на страйк, и всё чётко и ясно сказал и по местам расставил. И сразу к делу, предложил и правила все поменять, ведь они все через жопу сделаны, и на курсы первой мед.помощи всех записал и про аптечки рассказал! Не, ну респект Пете! Видать он в комманде 1111 уже не первый год воюет, и на больших играх бывал! Ну и намекнул, что носит травмат - так что если кто не согласен с его новыми правилами - будет иметь дело с валеройего травматом. Кстати, Петя, нафиг тебя травмат? Ты его на игры приносишь?
(фейспалмище)
---------- Сообщение добавлено в 15:14 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:05 ----------
А якщо серйозно, Петро, ту спецом для тебе простий алгоритм:
ти/хто-небудь інший/будь-який неадекват ходить по місту в броніку скритого носіння, з гвинтівкою скритого носіння, у касці скритого носіння та іншими травматами. Тебе, страйкболіста скритого носіння, лапає міліція і тим їм круто розказуєш, який ти крутий страйкболіст з Рясне, на карочє, ставиш тих мєнтів на місце. Один, другий раз. Потім так ще когось злапають, а враховуючи складні часи в Україні, так тим більше. Потім міліція почне приєжджєти на те саме Рясне і т.д. Ну і так далі, і чим більше буде таких неадекватів скритого носіння - тим більша імовірність встручання усілякими органами у страйкбол, який ти так любиш. І доведеться тобі з рожевим або прозорим калашом на рясне зі знайомим бігати. У джинсах та кросах.
0 - 0
С таким подходом, Алекс, и Сихов и Брюхи и Тракт - там и машины, и люди и ваще.
0 - 0
Алекс, отвечу цитатой:
Рулз ис зе рулз. Поддерживать или не поддерживать - решение организаторов, список там же. Тем кто считает этот случай ничтожным - советую почитать про "Теорию разбитых окон", всякая фигня в любом деле начинается с попустительства всяких мелочей.
0 - 0
Не, ну полюбому правила все поменять, выдать всем страйкболистам боевое оружие, и в качестве индивидуального транспортного средства ТАНК, понятие адекватности к страйкболистам не применять. И вообще по СМИ всем людям объявить, что им вообще нечего удевляться,пугаться и т.д. при виде человека стоящего на остановке в броне, разгрузе и с калашом или М-кой... а чё? И конечно же во избежании каких-бо непоняток прописать это всё в законе. Петя, твой травмат и броник скрытого ношения вообще никого, и никаким образом не удивит и не потревожить если ты не будешь об этом заявлять громкими криками или размахиванием пистолетом на улице.
Ну, а по поводу беспокойства о здоровье, как-то чаще стреляют в ноги, да и при попадании в туловище .... вобщем чё долго говорить, не нравятся правила - не играй, не учавствуй. Хочешь другие? Пиши свои, собирай людей которые поддерживают и АГОНЬ.... отдельно от всех несогласных. Курсы первой помощи? да как бы самообразование никто не отменял.
0 - 0
У меня такое впечатление что Рясне становиться похоже на "Психушку" в Киеве. Если вы понимаете про что я. Надо что-то с этим делать. Правила "Л5" успешно загнулись, а противостоять всему миру на Рясне не перестали, теперь пытаются выдумать ещё что-то. Давайте вернёмся к старым правилам ФСУ и хорошим Львовским негласным дополнениям. И хватит выдумывать колесо. Все кто не хочет поддерживать правила ФСУ, это действительно ваше право, спасите себя от нашей навязчивости. Лично я с удовольствием выпью с вами пиво, даже если вы будете во всей снаряге и приводом и ни слова вам не скажу. Но играть с вами я после этого к моему глубочайшему сожалению скорее всего не смогу.
0 - 0
Гоу, троли, троли, трололо....ви шо ліпете? говорю, що треба це якось в нормальний вид привезти і добавити в загальні правила і в принципі зробити невелике обговорення на тему того, що нормально, а що ні... Наявність цих правил взагалі якась міфічна, щось похоже на незрозумілий під законний акт в законодавстві, який десь там написаний на заборі. Я реально випадково взагалі на форум зайшов і в цей топік попав, що не мішало мені детально розібратися в правилах страйкболу за довго до реєстрації на форумі....
0 - 0
говорю, що треба це якось в нормальний вид привезти і добавити в загальні правила і в принципі зробити невелике обговорення на тему того, що нормально, а що ні...
Треба? Кому треба? Ну то візьми і зроби, щось заважає? Вступи у команду, напиши правила, виклади їх на обговорення? Чи для вашего вєлічєства це мають зробити? Впєрьод, за ініціативність тут нікого не карають. Чи ти просто патриндєть зайшов?
Я реально випадково взагалі на форум зайшов і в цей топік попав, що не мішало мені детально розібратися в правилах страйкболу за довго до реєстрації на форумі....
Але завадило тобі розібратись у правилах спілкування на форумі. Оборотікі свої збав, інакше так само "випадково" з форуму вийдеш, як і "випадково зайшов". Включи повагу, для початку.
І ти так і не відповів на моє запитання про травмат. Ти носиш його на ігри? Якщо так, то виклади, будь ласка, сюди своє фото. І напиши, кого з львівських страйкболістів ти знаєш.
0 - 0
У меня такое впечатление что Рясне становиться похоже на "Психушку" в Киеве
Деколи аналогічні думки виникають про Сихів. Можна якась пояснити яка логіка зв"язку правил Л5 і появи на форумі ще одного персонажа "я тиждень в страйку і зараз розкажу як вам жити". Такі кожних декілька місяців з"являються, це нормальний процес, як це зав"язано на Рясне і правила по яких там грають? Л5 загнулися? Доволі цікаве ствердження враховуючи той факт, що як мінімум наша команда вважає їх найкращими правилами які зараз є у Львові і збирається розвивати.