0 - 0
Любитель страйкболу, який не боїться пояснити ментам де їх місце....
0 - 0
Так, Ви можете вдягнути броню, ходити в ній відкрито, розказувати міліції, що ви маєте на це право і нема складу злочину, бути в ній безпечним за своє здоров"я (надіюся вона хоч IIIА рівня захисту для такого) і тд, але просто будьте готові до того, що в страйкболі вас забанять. Я розумію, що Ви вважаєте це неправильним і що ви як нова людина в страйкболі з нової львівської команди "1111", краще володієте ситуацією, ніж люди які його в Україні започатковували 14 років тому, але таке вот життя сурове :(
1 - 0
1 повідомлення
А конкретніше? Де і з ким граєте?
0 - 0
підсадили знайомі, вони завжди довго збираються, зараз здзвонююсь з фізруком, но деколи і сам їзджу, якось так...в основному в рясне попадаю
---------- Сообщение добавлено 13.03.2014 в 00:10 ---------- Предыдущее сообщение создано 12.03.2014 в 23:58 ----------
Забанять? За що?=) Може варто було давно напрацювати витяги з законів, що би до вас не було лишніх запитань в правоохоронних органах і розповсюдити матеріал?=)) Дивуюсь, чому ви це не зробили, за ваші озвучені 14 років.....
0 - 0
На данный момент в Украине нет законов разрешающих или запрещающих страйкбол. Но наша задача сделать все возможное, что бы не появились законы, которые страйкбол запрещают.
2 thanks
2 - 0
9 повідомлення
Это верно.
А личности, щеголяющие в страйкбольной снаряге, способствуют появлению запрещающих законов.
Сколько вижу сообщений, смысл таков: "мне плевать на ваш страйкбол, главное, чтоб мне было хорошо". А то что этот антураж ничем не поможет, если человек попадёт в сложную ситуацию, об этом как-то предпочитают не думать.
1 - 0
1 повідомлення
А то что этот антураж ничем не поможет, если человек попадёт в сложную ситуацию, об этом как-то предпочитают не думать.
Да потому что пользы/защиты от ношения и нет никакой. Это попросту оправдание самого ношения. Желание "круто" выглядеть. Хотя те, кто ходят в брониках/разгрузках по улицам попросту выглядят как клоуны.
- "Смотрите все, я прям как Соуп Мактавиш из Кол оф дюти! Не смотрите, что я стою на остановке жду трамвая, через пол часа я буду спасать мир или отбиваться от... чихуахуа."
0 - 0
За порушення не забанять, бронік не пластмасовий і під курточкою...дебілом треба бути, щоб його відкрито носити. Всьо решта вами назване до мене не відноситься. От тільки ваші правила не зовсім дороблені, а так сказати роблені одним місцем....давайте розберемося. Думаю треба таки вносити корективи і виносити потім правил в загальні для страйкболу, а не робити всьо тим самим місцем. І так, бронижелет скритого носіння думаю, що варто дозволити. Я особисто в ньому на ігри не їзджу, так як там він не потрібний. Дальше є ряд страйкбольних гаджетів, які можуть мати подвійне використання, як наприклад кобура...по вашій суті правил я не маю права носити травматичну зброю не тільки в тій кобурі, яку використовую на страйкболі, а і взагалі в кобурі, бо це можна розцінювати як грубе порушення правил, правильно? те саме буде відноситися і до фонарика, який я використовую в страйкболі, до аптечки і ряду інших засобів....тому пропоную, або внести корективи до ваших рекомендацій/правил, або перестати страдати ерундою і не давати мені повода займатися тролінгом на форумі...)) Я би правда, ще запропонував зробити курси надання першої медичної допомоги і дозволити страйкболістам носити компактні аптечки завжди з собою, так як це може врятувати комусь життя не тільки на ігрі. Будьте корисними для сусільства...
0 - 0
Назва "бронежилет скритого носіння" нам якби натякає, що нікому не видно буде що ви його носите і тому вас не забанять. Логічно ж.
перестати страдати ерундою
Не повірите, але всі хто тут відписався вам про це і натякали.
Я би правда, ще запропонував зробити курси надання першої медичної допомоги і дозволити страйкболістам носити компактні аптечки завжди з собою, так як це може врятувати комусь життя не тільки на ігрі. Будьте корисними для сусільства...
Вот прям без Вас до того ніхто ніколи не здогадався. Не розумію тільки яке відношення має аптечка в глибині рюкзака, яку ніхто не бачить, до теми дискусії.
От тільки ваші правила не зовсім дороблені, а так сказати роблені одним місцем
В такому разі раджу Вам пошукати інший страйкбол, правила якого Вас влаштують. Можете ще подивитися в сторону пейнтболу чи хардболу. Удачі в пошуках.