0 - 0
2 повідомлення
..мотиви деяких персонажів не зрозумілі в нормальному стані свідомості. а входити з ними в один градус неадекватності в плани не входить. може хтось себе без розгрузки не відчуває достатньо мужнім чи дорослим. хочеться запитати "тобі що за цю клоунаду платять?" хоча, шизоїди з добрими "побужденіями" як правило самі по собі круче будь-яких зпланованих провокацій.
до речі, не так далеко і Євро 2012, з усіма супутніми посиленнями нагляду за натовпом. таким провокаторам тоді хіба скинутись всім містом на путівку кудись за межі міста :twisted:
*особисто я в 1998-2001 ходив в камуфляжі, ще до страйкболу. вилікували фразою "дубок/BDU маскує тільки в серед дерев. серед людей- піджак/джинси і тд."
0 - 0
2Дима. Ситуация, описанная Туманом, имела место быть?
0 - 0
Судя по тому что после появления поста Тумана прошло уже две недели, а Дима ещё это не прокомментировал, значит это можно предположить что это правда. Так как если ему есть что сказать по любому поводу Дима это скажет. Но это не аксиома, а только моё мнение.
0 - 0
Ну тогда и меня баньте к чертям собачим за компанию! Беспредел!!! Скоро еще страйкболистам запретят ездить в общественном транспорте и металическими приборами в ресторане пользоваться!!!
0 - 0
Ну тогда и меня баньте к чертям собачим за компанию! Беспредел!!! Скоро еще страйкболистам запретят ездить в общественном транспорте и металическими приборами в ресторане пользоваться!!!
А ще в страйкболі вимагають бути адекватним і признаватися коли в тебе кулька попадає... ну повний беспрєдєл!
0 - 0
... здається, добалувались ...
0 - 0
У Pistols был альбомчик...nerermind the bollocks, дословно имхо точно в цель )))
0 - 0
Честно, як на мене тупість....подають як рекомендацію, бан ставлять, як за грубе порушення правил і обгрунтовують це власною трусливістю і неграмотністю при розмовах з правоохоронними органами. Звичайно не варто лякати людей на вулицях бігаючи в розгрузці і з автоматом, но це справа кожного особиста і якщо хтось порушує закон, то він несе особисту відповідальність за свої дії. Якщо в них нема складу злочину, то дальше говорити тут немає про що....тим більше ваші рекомендації якось ідуть в розріз із оф. правилами і ситуацією в країні на даний момент. Хожу в броніку і знімати не збираюсь... Мені моє здоровя важливіше ніж ваші рекомендації...!