0 - 0
Если кто помнит - такие броники таскали операторы на Яворове!
Шлема - Налезит :)
0 - 0
Если кто помнит - такие броники таскали операторы на Яворове!
Шлема - Налезит :)
Гут! :)
Пішов протирати оптику ... :)
0 - 0
а от мені цікаво - журналістів можна брати в полон і убивати, якщо вони заважатимуть веденню бою.
я, як фотограф в бойових умовах, полізу в яку-небудь засаду, щоб зробити хороший кадр.
і, звичайно, мене вб"ють, бо я буду, блін, в синіх джинсах і чорному броніку!
мені здається, журналісту варто було б придумати більш камуфльовану форму одягу.
а то виходить якийсь абсурд - з одного боку від нас вимагають хороших кадрів, а з іншого - ми не можемо їх зробити, бо не маємо змоги підійти близько у зв"язку із зовнішнім виглядом...
0 - 0
У зв"язку із зовнішнім виглядом у випадку Вашог овбрання в камуфльованих кольорах Вас можуть сприйняти за одного із бійців одної із сторін
А так, цивілка + броня чорна із надписом преса - гарант пофігізму на Вас як на персону якщо ж Ви не влазите у конфлікт та не стаєте одною із ключових персон
Як на війні? Поки журналюги не заважають та не стають у ролі "товару" - їх нічого не стосується. Навпаки їх вітають обидві (як зазвичай) сторони конфлікту задля висвітлення "їх правди"
Навіть частним охороним агенствам у зоні бойових дій заборонено носіння камуфльованих облаштунків, тому як вони не являються прямими участниками конфлікту
0 - 0
особисто "пристрелю" журналіста в камуфлі :twisted: :lol:
0 - 0
особисто "пристрелю" журналіста в камуфлі :twisted: :lol:
Зачем так строго!!?? :lol: Меньше будем их стрелять, больше будет хороших фото :roll:
0 - 0
Будете нас стріляти - будемо вас фоткати галімими мильничками з пластмасовими лінзами :twisted:
2 - 0
19 повідомлення
Брать в плен и устраивать фото сессии на базе.
0 - 0
там ключовим словом було "в камуфлі", а то може ше розвідник який ;) а мирних журналістів рухати не будемо)