«Попытка номер… 2» (зробив копію тексту, на флешки, СД, ДВД, дискеті, МС Ворді, і листочку А4 :mrgreen: ;) )
Ахтунг! Ахтунг, зольдатен фатерлянда!
Найперше і найголовніше дякую всім своїм нацистам за те, що не було жодного воїна, який би мукав чи хникав, що «я цього робити не буду», «я туди не піду», «а я хочу туди, а не сюди» ну і т.д. в тому дусі. А таке часто зустрічалось мною на іграх яких я бував (і шкода було тих командуючих яким діставалось керування такою «єдиною командою»), за це сам переживав перед самою грою, але перших 30 секунд на станції дали величезну впевненість, що все буде так як треба. Тут наказ фюрера , чи офіцерів не обговорювався.
Бармаліні – один з найважливіших гвинтиків в обороні станції. По кілька годин безвилазно сидів в дальньому дзоті на лівому фланзі оборони. Кілька разів був представником особистої охорони фюрера, коли через нестачу людей я виходив на секретні переговори на інші станції із 2-3 бійцями (щоб великою кількістю не привертати уваги). Не роптав і не цурався кіяких наказів. Браво воїн!
Ком. КСК – головна ударна сила в диверсійних, шпигунських і штурмових діях 4 Рейху. Коли була велика нехватка людей, то і на блок постах сиділи як ближніх, так і на дальньому. Майже постійно були в рейдах, ризикуючи собою на ничку малювали знаки впливу на інших станціях, заходили до найдальших країв метро! Браво воїни!
Ком. СІНДІКАТ – виважені, дисципліновані солдати. Постійно були то на дальніх постах, то на рейдах, то на лівому фланзі оборони, то в центрі. Причому як і всі понад норму сиділи на своїх позиціях без заміни. Попавши в другу хвилю планованого штурму на Ганзу пали смертю хоробрих від монстрві, але врятували командира другого ешелону атакуючих. Браво воїни!
Ком. ЛІСОВІ ЧОРТИ – цим двом хлопцям «гітлерюгенду» окремий низький уклін від фюрера. Постійно «штопав» ними дири в обороні станції. А коли більшовики напали на нас перший раз, ми ще готували станцію до оборони, вони виявились відрізаними від основної станції в тупіку… А хлопці не взяли ні теплого одягу, ні води, ні навіть карімата, щоб сісти на прохолодну землю. І так висиділи (вірніше вистояли) не одну годину, допоки БОД не провів спецоперацію по їх евакуації. Браво воїни!
Ком. РЕЙВЕНС – правий фланг оборони, в мене як фюрера викликав занепокоєння, але найменше, оскільки там оборону тримали рейвенси. Висвічували і прострілювали весь фланг, аж до дальнього поста. Кілька разів були в охороні фюрера, коли я виходив на інші станції і з ними відчував себе в безпеці. Браво воїни!
Ком. 10 ЛЕГІОН – головна розвідувальна і рейдова сила рейху. Майже завжди (за виключенням 2 чи 3-ох разів) були в супроводі фюрера, і це був супровід по високих стандартах охорони ВІП-персон. Врятували мене від гранати кинутої комуністами під час фото сесії оргами на станції. Були учасниками першого штурму блок посту Ганзи на перехресті. Часто несли охорону на лівому блок посту по змінно із бійцями СИНДИКАТУ. Браво воїни!
Ком. Ш.Т.У.Г. – як моя особиста команда мали лички СС і постійно були понад всі норми на блок постах, цитаделі, дальньому посту. Були в експедиційних групах в глибинах метро і шукали всякі цінності. Часто як СС-овцям діставались складні і важкі ділянки оборони станції. Браво воїни!
І окремо хочу подякувати всім-всім "нацистам", що всі як одна ціла сім’я в найкоротший термін (щоб встигнути до кінця гри) будували «Західний вал». Такої злагодженої роботи такої кількості людей на грі я ще не бачив! Як і шабашу коли розстрілювали весь свій боєзапас в потолок і по мішках, абоколи всі кричали:59,58,57,56,55... до кінця гри.
Скажу так, що як би не всі мої браві воїни Рейху (без ЖОДНОГО винятку і без ЖОДНОГО пафосу) ми б не перемогли. Командувати вами було одне задоволення, бо знав, що ви все зробите так я сказав і як треба. Низький уклін від фюрера вірні солдати 4 рейху!
Окрема подяка офіцерам. БОДу і АЙСМЕНу. Ви керували ввіреними вам групами як справжні Полководці з великої букви! І хоч часом вам мої накази, рішення, політичні ходи були не по нутру, ви їх виконували на 101% якості із максимальною відданістю, не жаліючи себе!
Оргам щиросердна подяка за проведену гру, і за їх організацію полігону і гнучкого сценарію, який дозволив самим станціям проводити свою політику, що дало можливість більше розгорнутись в межах допустимих сценарієм. Знаю як це важко було зробити, але ви це зробили. Моя вам похвала! Ви зробили справді класну гру!!! Стільки адреналіну я ще цього року не отримував. Як перший раз добрався на барикадну, то був просто в захоплені від читання газет і антуражного постапокаліптичного бару в світі метро в якому навіть чай попив, який напевно караван Ганзи через Лубянку провіз із ВДНХ!))))
Окреме дякую монстрам… їх бачив лише один раз, але кращеб не бачив…так і заїкою можна стати)))))))!
Коротка інфа оргам, щоб знали, що до чого було в моїй політиці (на всяк випадок, що б не думали, що було порушення умов сценарію). Ми як нацисти першу половину чесно провели у кровопролитній війні із комуністами, а коли зрозуміли, що ця бійня виснажує сили і ресурси обох станцій пішли на перемир’я, яке відбулось завдяки посередництву КУБИ з Поліса. Як би не він, то навряд чи ми б сіли в 01:30 за стіл переговорів на ст.Александровскій сад. Стосовно війни проти Ганзи, то це була війна на їх не виконання квесту, оскільки в них в основному були економічні частини квестів і нічого шукати не треба було, всі ясно розуміли, що вони вже і так впереді і їх потрібно «винести». Якби не КУБА ніякого союзу не сталось би, лише він вирулював всі спірні ситуації в другій половині гри між нами і комуністами, так що за об’єднання нас і більшовиків Ганза може злитись лише на Поліс і його лідера КУБУ, з яким на дипломатичній арені було працювати в одне задоволення.
ГАНЗА – таких торгашів треба пошукати! Особливо Зіг і Фред! Як вчепляться, то хочеться в них пилюку купити по максимальних цінах лиш би вони відстали :D . Хвайно відіграли свою роль, справжніх торгашів, «ганзейці».
ПОЛІС – дисциплінована і військово-потужна станція. Лідер КУБА робив все, щоб в станції був мир, і щоб зробити свою станцію лідером в метро. Уріплення в них були ого-го, через те на їх станцію і не нападали. Ну хіба монстри не знаю.
КОМУНІСТИ – достойні вороги, які не давали нам спокійно дихати аж до спільних переговорів на Полісі. Постійно в першій половині гри, шарпали наш лівий фланг, робили замах на мене, інколи навіть проривались в дальній центр станції, але вогонь з обох флангів із дальнього поста давав можливість виправити ситуацію.
П.С. Дякую Мустафі, Буму, Тарасу, Ірен за те, що з миру по нитці зібравши різні компоненти, дали можливість мені стати антураж ним фюрером.
П.С.С. Емоції просто зашкалюють, як і те, що написавши все це, ясно розумію, що то капля в тазіку, того, що можна написати про окремі ситуації, людей, рішення і дії! Може то написати «МАЙН КАМПФ МЕТРО 2033»? :mrgreen: ;)