0 - 0
- гы я когось вбив... ги...свої?..
- да свої... піда..р.. дивись в кого лупиш... (чув байку під час чайопітія на барикадній)
ха! А скільки було випадків маклаутизму неадекватних людей, наведу один, якщо потрібно наведу ще. коли якогось пяного пристрелили з коридору паралельного вашій станції. Тіло сховалось, коли мій напарник сказав " вилазь тебе вбито" у відповідь "шо ти там сп...анув москаль?" відповідь була " покажись щераз знов спи..ну"
У хлопця напевне через вжитий алкоголь поріг болю і хоробрості суттєво підвищив.
ВСІ НАШІ ДІЇ БУЛИ В МЕЖАХ ПРАВИЛ. Ви намахали Поліс, ми намахали вас. це гра!
На рахунок речей, ми їм їх одразу віддали "ненада ляля"(с). Одразу після того як вони з мертвяки прийшли!
на рахунок "лабухів" я утримаю свої коментарі, ледь стримуючись.
0 - 0
- да свої... піда..р.. дивись в кого лупиш... (чув байку під час чайопітія на барикадній)
ха! А скільки було випадків маклаутизму неадекватних людей, наведу один, якщо потрібно наведу ще. коли якогось пяного пристрелили з коридору паралельного вашій станції. Тіло сховалось, коли мій напарник сказав " вилазь тебе вбито" у відповідь "шо ти там сп...анув москаль?" відповідь була " покажись щераз знов спи..ну"
У хлопця напевне через вжитий алкоголь поріг болю і хоробрості суттєво підвищив.
ВСІ НАШІ ДІЇ БУЛИ В МЕЖАХ ПРАВИЛ. Ви намахали Поліс, ми намахали вас. це гра!
Повторюю ще раз тобі особисто. Ми нікого не намахували - це перше. Читай мої пости вище. Від нас Ви отримали серп і молот, від нас Ви отримали портрет діяча і отримали би ще портрет, але Ви самі його профукали. Як Ви не старалися, але намахати нас Вам не вдалося. ГАНЗА була, є і буде. Бо МИ, ГАНЗА!!! Але це все ігровий момент.
Далі, далеко не ігровий момент, стверджувати на форумі про маклаудизм недоречно. В твоєму випадку необхідно було підійти до бійця, запитати нік та команду і повідомити про це оргів. Як що ти цього не зробив, це особисто твої проблеми.
0 - 0
7 повідомлення
Шановні більшовики з Лубянки і торговці з Ганзи. Залиште, оті всі свої обвинувачення і грязюку в обговореннях по аськахлічкахемейлах. Не перетворюйте славне св"ято яке в нас із вами було на цих вихідних в банальну словесну х..ню. Цим всім ви ламаєте залишені враження по грі, і ображаєте оргів, яким ваші слова видадуться тим, що вони нічого не зробили, щоб виправити ситуацію, був кінець гри були орги, все що могли б там і вирішили б! Врешті решт майте повагу одне до одного.
Як сказав якийсь чи то мудрець, чи то просто розумний хлопака - "Правда на стороні кожного хто правий. А тепер покажіть мені ту людина яка вважає себе не правою?"(с)
0 - 0
считаю спорить бесполезно... поскольку каждый останется при своем мнении.. предлогаю на личности и на команды не переходить.... наверное у каждой станции есть претензии по поводу других команд и своих же... но все же.. игра игрой... судя по всему большую роль сиграло отсутствие связи на расстоянии... ведь если бы "командир" крассных который потом перешел на сторону Ганзы был при связи - все могло бы быть по другому... Винницкие отряды имели связь. и по одному не выступали без приказа...
маклаудить нас не учили, и даже когда убивали свои но никто не видел - шли на мертвяк. пуля есть пуля, и даже дружественная - приносит такой же вред. по поводу некоторых замесов с ярким примером маклаудизма есть и мое мнение.. но оно останется при мне... просто сделаю некоторые выводы...
0 - 0
2 Таір та Оригінал в даній темі я обговорюю ігровий процес, про маклаудизм я не збираюсь говорити, писати і т.д. Є ігри за правилами Мілітарист, на яких я не говорю, а дію.
П.С. Для тих хто не в курсі Генык, це та сама особа шо і Necrosus.
0 - 0
Шановні орги, слова подяки ітд ітп я Вам говорив підчас гри і після ЦЕ БУЛА САМА ШИКАРНА ГРА ЗА 3 РОКИ МОГО ДОСВІДУ В СТРАЙКУ!!!!!!!!!
Все було просто АХУ ЄЦІЦЕЛЬНО!!!!!!!!!!!!! :) Я старався відіграти антуражно і дотримуватись квестовою теми, може когось тойво то прошу вибачення, хотя вроді нікого не ображав:))))
По переписці на форумі, це просто жопа ну чому як закінчується гра находяться індівідуми які безмежно хвалять себе і хаять других!
по непорузумінню
Tair , ніхто до тебе нікого не посилав!!! До нас такий самий чувак прийшов з Поліса но нам хватило терпіння щоб розрулити цю ситуацію з Полісом, і такаж похожа ситуація була з Ботом я особисто прийшов щоб її уточнити, ти в той момент спав, деколи і свої очі обманюють!
Підозрюю, що це був Коляба це в його ігровому дусі :)
Куба
по ящиках ми стобою говорили після гри і з деякими з твоїх орлів :) підчас, якщо ти не Віриш мому слову ............
Я недумав, що це навіть десь буде написано :(
Люди майте повагу до себе і до інших, пройшла АФІГЕННА гра хватить ВАМ херньою страдати!!
Таке враження, що при зустрічі на якісь грі ви будете плюватись в одне одного :)
0 - 0
1.З чого ви взнали що він пяний? Чи якщо ви пальнули..а в відповідь нічого ... значить він бухий? а може ви тупо не попали....
2. Чому не підійшли і не попросили паспорт?
3.Чому не повідомили одразу оргам?
4. Що не можна вам кричати про червоних?
5. Лабухи з народного - це псевдо пузиканти... вроді і музики...но не то... так і тут.. вроді грають а елементарного зробити не можуть... "ПОСЛЕ БОЯ РУКАМИ НЕ МАШУТ" я за те щоб вбивство голосом заборонити....
смене наприклад в непонятці... БОД з КСК спитав прямо в тьмі... живий? кажу так...очередь в упор...але В БЕРТЦ (поважаю таке) і я пішов спокійно..навіть з піднятим настроєм... що є люди, які не жують соплі...а доводять діло до логічного завершення...я про те що треба було добити, доставти , вивести..а не тепер... а може того і не було...пож приснилосььь...
купа з Ганзи виходило від недоречних рекошетів .... хоча сміло могли сказати що не ... але чітко вказано було..рекошет значить...аут
зи до оргів з аськи "а пізд.ожу вже .. 4 сторінки ... певно справді було класно"
0 - 0
Шановні більшовики з Лубянки і торговці з Ганзи. Залиште, оті всі свої обвинувачення і грязюку в обговореннях по аськахлічкахемейлах. Не перетворюйте славне св"ято яке в нас із вами було на цих вихідних в банальну словесну х..ню. Цим всім ви ламаєте залишені враження по грі, і ображаєте оргів, яким ваші слова видадуться тим, що вони нічого не зробили, щоб виправити ситуацію, був кінець гри були орги, все що могли б там і вирішили б! Врешті решт майте повагу одне до одного.
Як сказав якийсь чи то мудрець, чи то просто розумний хлопака - "Правда на стороні кожного хто правий. А тепер покажіть мені ту людина яка вважає себе не правою?"(с)
погоджуюсь.... закриваю тему...
0 - 0
1.З чого ви взнали що він пяний? Чи якщо ви пальнули..а в відповідь нічого ... значить він бухий? а може ви тупо не попали....
2. Чому не підійшли і не попросили паспорт?
3.Чому не повідомили одразу оргам?
4. Що не можна вам кричати про червоних?
5. Лабухи з народного - це псевдо пузиканти... вроді і музики...но не то... так і тут.. вроді грають а елементарного зробити не можуть... "ПОСЛЕ БОЯ РУКАМИ НЕ МАШУТ" я за те щоб вбивство голосом заборонити....
смене наприклад в непонятці... БОД з КСК спитав прямо в тьмі... живий? кажу так...очередь в упор...але В БЕРТЦ (поважаю таке) і я пішов спокійно..навіть з піднятим настроєм... що є люди, які не жують соплі...а доводять діло до логічного завершення...я про те що треба було добити, доставти , вивести..а не тепер... а може того і не було...пож приснилосььь...
вибач але між нами була прірва 4 метри в довжину і більше 2х метрів в глибину... при всьому бажанні я б не дістався.
Відносно гри, вона бвл шикарна, шикарна локація, шикарна організація, я приїхав за тим чим хтів, бессонна ніч, години бродіння в темряві, штурм, випадкові зіткнення! Низкий уклін оргам.
Також дякую всім без вийнятку учасникам війни, недивлячичь на непорозуміння між деякими особами та травму ноги (трохи шкутильгаю) , я отримав задоволення масу задоволення!
0 - 0
кстати так хотелось увидеть ящики с припасами... вижу по фото они были камуфлированы... даже с замками... весело... а я не видел.. буду плакать..