Доречі...Ганза потім після отих сіпань... блукаючи по коридорам... неодноразово брала в полон червоних (патрулі були 2-3 чолов.)... задумайтесь...
Я вже не витримав. Кого ви брали в полон? Всі моЇ 20 бійців НІ РАЗУ не були взяті в полон.
дисципліна? у нас її не було? ВОНА У НАШІЙ КОМАНДІ Є. Вся МОЯ команда виконувала МОЇ накази. те, що у нас були перебічики - то їхнє ігрове рішення, і не треба робити з цього щось мегастрашне. Лідер станції - це не командир команди. Люди робили те, що наказав командир а не лідер. Питання є?
Я сам валив ваших із-за лівої по відношенню до вас баррикади перед роздвоєним кооридором, де стояла купа народу, яка мене тупо ПРОВТИКАЛА, я постріляв ваших і пішов. А ще довго чув постріли в пустоту. :lol: :lol: :lol:
А ще пригадати вам епізод з продавцем книжок, коли я зарізав вашого конвоїра і застрелив 2х?
По поводу алкоголя. Це ти не той Зіг, який бухий на баррикадах страховки продавав?
ніхто з нашої команди не їв без дозволу, не те, що пива випити.
і після цього у нас нема дисципліни...
"Метро не мочилово і т.д." - залиште свої автомати вдома.
Ми не порушили НІЯКИХ ІГРОВИХ ПРАВИЛ. Читали ми вашу книжку. Але зробили не так як вам потрібно, а так як вважали за потрібне. Тому і не подобається.
Так, Ігорь, представ собі але в полон 2-х пролетаріатів ми взяли. Я свідок, бо до мене їх приводили і питалися шо з ними робити. Де шо запитавшись у них ми їх відпускали.
Так, лідер станції це не командир команди, але командир всіх командирів. Запитайся у Ганзи, там також було біля 5 командирів і потім ще +1 політичний. І робили вони те шо я їм наказував, а їх бійці також робилите шо я наказував і це ніколи не було в супереч наказів їхніх командирів.
Те шо деякі пролеторіати перейшли на нашу сторону, то це дійсно всього навсього ігровий момент, але я дуже радий шо вони це зробили. Мабуть їм все ж таки сподоболося більше в нас, хоча вони знали на шо йдуть і думаю непошкодували. :D
Епізод з продавцем книжок це було супер. Ось тут ти відіграв антуражно.
На рахунок алкоголя. Все має бути в міру. Так, були деякі епізоди з беребором. Але вони бувають на багатьох іграх, де повна заборона алкоголя і не говоріть мені шо це не так. Не теперішній я. Скажу чесно, може комусь і не було холодно, но я змерз шо цуценя і як би не 50 фронтових, то скопитився. Просто в мене все було в міру.
Ні, Ігорь, зробили Ви все так як треба, бо вважали це за потрібне. Ніхто з Ганзи нікого не упрікає і не буде упрікати в тому шо пролетаріати взялися за зброю. Ми не могли братися за зброю бо нам просто необхідно було займатися економікою. І перехресток ми захопили лише для того аби збирати мзду. :D Але коли Ви напали на нас і сказали шо ми можемо розтріляти Ваших парламентерів ось тут Ви погарячилися, бо парламентери мали взяти у нас портрет Сталіна, коли повернеться наш караван. Але це все лишалося в ІГРОВИХ ПРАВИЛАХ і ніхто не говорить шо Ви шось порушували. А портрет ми віддали оргам в кінці гри, як і пару книжок не взявши за них і патрона, принципово. :D
Все нам подобається, Ігорь. І радий був тебе бачити.
ЗІ ЧУПАКАБРА