0 - 0
Крайне желательно наличие нацистской символики (не забываем что это игра).
ЗАКОН УКРАЇНИ «Про заборону пропаганди фашизму в Україні»
Стаття 173-2. Пропаганда фашизму, виготовлення, розповсюдження чи демонстрація фашистської символіки.
Пропаганда фашизму, а також виготовлення з метою розповсюдження чи розповсюдження у будь-якій формі (продаж, безоплатна передача, пересилання і т.п.) знамен, значків, атрибутів уніформи, що являють собою відтворення у будь-якій формі чи різновиді символіки, яка використовувалась націонал-соціалістичною партією Німеччини чи фашистської Італії: свастики, фасції, їх демонстрація, використання привітальних жестів, а також носіння нацистської форми або її атрибутів – тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.
Може всетаки неварто? Навіть якщо книжка така хороша?
0 - 0
Крайне желательно наличие нацистской символики (не забываем что это игра).
ЗАКОН УКРАЇНИ «Про заборону пропаганди фашизму в Україні»
Стаття 173-2. Пропаганда фашизму, виготовлення, розповсюдження чи демонстрація фашистської символіки.
Пропаганда фашизму, а також виготовлення з метою розповсюдження чи розповсюдження у будь-якій формі (продаж, безоплатна передача, пересилання і т.п.) знамен, значків, атрибутів уніформи, що являють собою відтворення у будь-якій формі чи різновиді символіки, яка використовувалась націонал-соціалістичною партією Німеччини чи фашистської Італії: свастики, фасції, їх демонстрація, використання привітальних жестів, а також носіння нацистської форми або її атрибутів – тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.
Може всетаки неварто? Навіть якщо книжка така хороша?[/quote:2xsnico6]
з однієї сторони, а з другої як же реконструкторські постановки боїв великої вітчизняної?
0 - 0
кожен обирає те що йому ближче
это не совсем так, мне нацысты не близки..... это всего лишь ига!!!!
0 - 0
з однієї сторони, а з другої як же реконструкторські постановки боїв великої вітчизняної?
Незнаю як воно з іншої сторони...
Якщо недай Бог що - ти будеш говорити з відповідними органами?
Я не мав на увазі відмовитись від гри :) А просто замінити наців на когось іншого. Фантазія думаю у всіх працює, тим паче шось туда не регаються зовсім ;)
0 - 0
Не стоит переживать
Мы будет отыгрывать фашистов и решать"еврейский вопрос" на месте :mrgreen:
Готовим свой флаг, который со свастикой объеденяет лишь цвет. Красный флаг, белый круг, внутри 2 скрещённый АК-47, вроде и все ясно, чей он, и закон не нарушаем ;)
У меня вопрос к оргам - как выбирается/назначается вожак станции? Например для нас этот вопрос стоит очень остро, ибо от этого зависит успех игры. (Сразу говорю, что не претендую, но надо это надо знать, потому как от этого человека зависит очень многое)
0 - 0
Якщо недай Бог що - ти будеш говорити з відповідними органами?
Не бойся. Главный акцент-"продажа и распостранение". Я, как человек, чуть плавающий в хаконах, могу тебе сказать, что это-"мертвая" ссылка закона, и никаких действий не будет.
0 - 0
а вот на комуняк - мало...
Мы собираемся ехать, так что, если все будет ОК, будут Вам комуняки! :D
0 - 0
на месте будем проверять документы и ТАКИ НАШИХ отстреливать =) за симпатичненькие пейсы :twisted:
0 - 0
кожен обирає те що йому ближче
это не совсем так, мне нацысты не близки..... это всего лишь ига!!!!
Я маю на увазі ближче по грі, по настрою на гру, адже в роль входити доведеться, народ розмежовуйте якось трохи
0 - 0
в принципе я тож не особо нацист... хотя... это как посмотреть =) я нацист когда меня начинают доставать представители других наций...
ну в принципе... для игры буду заядлым нацюгой...
за комуняк спасибо =) будем ждать