0 - 0
3. Создать страховую контору "В Метро не стреляют!" и организовать ее бесперебойную работу. Бесперебойная работа - нанять 3 страховых агентов и подписать не менее 10 страховых договоров. Каждый договор оформляется в 2 екз. - 1 страховому агенту, 1 страхуемому. Страховку можно заключить только с жителем другой станции. Бланки договоров предоставляют организаторы. Копия агента сдается на ст. Баррикадная для контроля честности страхуемых после окончания страхового периода.
Шановні орги, ніхто страховку не виплачує, поки не перевірить факт настаня страхової події, тому прошу переглянути метод моментальної виплати винагороди, до перевірки факту що він не був у мертвяку.
Позорний стовб це звичайно добре, але так недобросовісні гравці будуть тупо наживатися на страховій конторі :)
Або зробити щоб факт перебування у мертвяку відмічався в ігровому паспорті, інакше страхова компанія швидко збанкротує
0 - 0
Можно использовать фотосветотехнику?
Уточните какую.
0 - 0
Питання - лєнти позначення станцій (на локоть) брати з собою чи організатори нададуть?
Выдадут.
0 - 0
можно ли использовать фотовспышку для ослепления противника ?
Нет.
0 - 0
2 повідомлення
Оффтоп. Это тоже в "Обсуждение..."
0 - 0
Офф. И это в "Обсуждение..."
0 - 0
По ганзовських страховиках- їм для страхування додаткові пачки шарів даватись будуть і взагалі воно смутно уявляється... Я страховий агент, застрахував припустимо середньостатистично 5 членів інших команд коли ті збирались йти подрімати :) , забрав у них за це 5 пачок шарів після чого мене було вбито- і валюту поділено як трофей... Після чуткого сну через кілька годин просинаються мої клієнти зі станцій і, як то часто буває в такому випадку- вимагають належного... В метроновостях появляється стаття "Знайди і ліквідуй страхового агента!"
Вірно, може бути і так. Таке воно життя. Висновок - не попадатися.
0 - 0
Повернуся до питання вентиляції, навіть без розведення багать- продукти роботи генераторів- СО2 і СО!
Генераторы использовать нельзя, тут уже спрашивали.
Заспокоїв, дакую! А то тут інстинкт самозбереження дається про себе знати ;)
0 - 0
Лишається торошки більше неділі, карта-схема буде виложенна?
Магістральна схема буде на кожному ігровому паспорті.
0 - 0
что за зарядные устройства будут на Барикадной и Полисе, подойдут ли как под 8,4 волт так и под 9,6???
На Баррикадной будет стандартная аттаба. На Полисе, кто какое привезет.