0 - 0
не большой соц. опрос для анализа рынка у коллег-пулеметчиков:
будет ли интересен страйкбольному сообществу Украины скажем ПКМ, что называется фуллстилл, с долей копийности оригинала как А&Kшный 249й к боевому прототипу? по цене ориентировочно в 1100-1200 у.е.?
просьба отвечать только конструктивно, и не задавать никаких вопросов касательно производства и т.д., считайте, что я просто спросил ;)
0 - 0
с долей копийности оригинала как А&Kшный 249й
Смотря какая доля копийности, если отсуцтвие маркировки так то не беда.
Я бы взял для колекции! :ugeek: ;)
0 - 0
как раз с маркировкой меньше всего проблем :)
0 - 0
Дорого. Если речь идет о внешнем кастоме онли - ваще несуразно.
Если когда-нибудь созрею до единовременных вложений такого порядка - скорее уж заморочусь с ММГ.
0 - 0
речь идет о готовом пулемете с установленным гиром, хопом, стволиком, короче ready to fight.
а по вложениям такого порядка - так ммг столько стоит + переделка стоит отдельно ну очень дорого.
если интересен ММГ+гир в нем, это тоже реально, но цена за такое ГОТОВОЕ изделие будет порядка 2100-2200 у.е. но то РЕАЛ.
(предложить переделанный ММГ мне проще, только вопрос с ценой, если будет реальный интерес, то это только ускорит процесс. )
гир будет от М249, или возожно изготовление его стального аналога (тоесть габариты те же). (и скорее всего на цене не отразится)
0 - 0
в своих ценовых ориентирах я выхожу из озвученных цен за работу на производственных мощностях одного из местных заводов.
0 - 0
в своих ценовых ориентирах я выхожу из озвученных цен за работу на производственных мощностях одного из местных заводов.
Спасибо, я вроде ухватил суть.
Но останусь при своем ИМХЕ. По мне большая половина удовольствия от обладания реально стоящим стволом - сделать самому. АКСУ хапнуть за 200 баков - одно, а вот так вдруг >1k евро - наверное нет.
0 - 0
2 повідомлення
Після кількох гучних заявок від різних людей(до автора даної теми не маю жодних претензій) на виготовлення кастомів на цьому форумі і на російських склалась досить скептична традиція. Якщо цікаво для себе, то на готовий і інші клюнуть, а так - можна назвати це інертністю ринку, чи консерватизмом. А дехто і шахрайства боїться(хоча грошей наперед ніхто поки і не просив). З іншої сторони, більшість деталей(а штамповані зі сталі- особливо, якщо говорити про копію ПКМ) мають зміст тільки при партії від N( а скоріше NN) штук. Виготовлення в штампі і знищення оного після одного виробу - практикується іноді в ювелірній та автомобільній галузі, але і ціни на виріб тоді відповідні, по кишені хіба шейхам.
Як варіант для старту- а чому б не виготовити стальний гір для М249, їх є в наших шоротах - нехай оцінять, і репутацію майстра і деякий прибуток для подальших розробок.
0 - 0
Досить цікава пропозиція щодо серiйного виготовлення гіру для 249 серії. Ми її обов"язково розглянемо разом з колективом.
У першому пості йшла мова про серійне виробництво, тобто це не мається на увазі кастом як класс, просто ціна у нього з урахуванням виготовлення штампованих деталей досить висока (я її озвучив), тому і запитую, чи готове страйкбольне суспільство до таких цін при певних умовах (копійність, використані матеріали, і т.д.):) Справа у тому, що промислові можливості заводу відкривають великі можливості, питання залишається в ціні. :roll:
а щодо грошей наперед... ніхто й не попросить ;)