0 - 0
2 REM, точно, гоню. Они туда не входят.
2 Орест, т.е. обе по-своему хороши и что лучше, ты сказать не можешь?
Чёрт, всё равно остаюсь перед выбором...
Я хочу взять жилет для суточных игр преимущественно. Для дневных обычных игр можно взять RRV и не париться.
0 - 0
2 Орест, т.е. обе по-своему хороши и что лучше, ты сказать не можешь?
Чёрт, всё равно остаюсь перед выбором...
Я хочу взять жилет для суточных игр преимущественно. Для дневных обычных игр можно взять RRV и не париться.
Ну я би радив таки МБАВ, його + в тому що на період 2009+ рік він на 80% фоток. До речі в МБАВі довше денних ще не грав, тому на жаль не можу сказати як воно в ньому на добовій чи більше, в кірасі норм було і на двох-добових.
0 - 0
Ну я би радив таки МБАВ, його + в тому що на період 2009+ рік він на 80% фоток
Тобто, якщо я захочу купити мультикам та моделювати сучасних рейнджерів, то більш буде адекватніше буде МБАВ ніж Цирас?
0 - 0
Тобто, якщо я захочу купити мультикам та моделювати сучасних рейнджерів, то більш буде адекватніше буде МБАВ ніж Цирас?
Так. Принаймні такий висновок можна зробити по фотках поточного періоду.
0 - 0
Так. Принаймні такий висновок можна зробити по фотках поточного періоду.
А у якому році МБАВ потрапив до 75го?
0 - 0
Хтось підскажіть хто може привезти в Україну чи можливо хтось продає Норотос або каску одразу з ним ,дуже потрібен і ніде його не знаййду у нас в Україні(((
0 - 0
з 1 гвинтом бачив на WGC=)Де взяти за кордоном я знаю але нажаль не вмію замовляти і взагалі незнаю як це робити з тих сайтів що ти дав.Я шукав людину яка можливо б щось звідти замовляла і замовила мені це кріплення. :?: