От і знову я в тенетах інтернету :D .
Бачу даремно час ніхто не гаяв, і що саме головне появились нові дописувачі. Тепер вже більша і ясніша думка вимальовується.
Створено, ще одну тему на форумі в рівненській гілці "ОСНОВНІ ПРАВИЛА", туди будуть виноситись, вже 100% незмінні речі, які будуть присутні на грі. Наша з вами задача, обговоривши все тут, винести вердикт, щоб я міг повісити все, що стосується гри в ту тему.
На минулому СТАЛКЕРі грав за Долг (привіт Вік;) і почувши про дрескод, одразу почав думати, де взяти-зробити чорний костюм, чорний розгруз, а не про те, як то скосити правили, щоб і далі бігати в своєму ДПМі.
По-моєму це не я організовую гру, отже і не мені диктувати правила. Це до всіх відноситься. Організатори на те і організатори, щоб все продумати замість нас і для нас. Полюбому певні корективи вносити потрібно (приклад з капішонами), але не нагліти. Я проти відміни дрес-коду. Влом робити костюм — грайте собі і далі страйк по неділях де ви там граєте.
Я, наприклад, хочу попасти на справжній сталкер, а не на підлаштований під нього страйкбол.
Вот, що значить людина захотіла їхати на СТАЛКЕР! Браво. Дійсно готується. То все рівно, щоб хтось із вас їхав на відкриття в Яворів, і віз не ДПМ чи ФЛЕК, а вудланд або дубок! Ну мене думаю зрозуміли! :D
Таир, а что насчет внекомандника скажешь (у меня друг есть, он фото увлекается, то может журналистом взять.... но не факт что он поедет, там как работа сложится) ??
Хай приїжає! Лишнім точно не буде. Єдине білу футболку якусь чи шось таке, і вперед в гущу! Потім йому якусь роль навіть дам, хай відчує себе реально погравшим на сталкері))) Ще може хтось хоче взяти із собою некомбатантів (їсти варити, пісні співати, на гітарі грати, фотка і т.д.)? Якщо є такі, мілості просім! Але обов"язкова наявність окулярів!!
NoX » 2009-03-22 23:03
Почув багато цікавих думок, але радує одне, що вирішують все-таки організатори. Я щиро надіюсь, що звичайних сталкерів не примусять носити джинси та світери. Як на мене, то єдине що необхідно сталкеру - засіб хім. захисту (антуражна маска, протигаз ітд), все інше як-би не регламентується (сказано на правах пропозиції, а також ІМХО).
Отут саме складне. Ну але поки нічого точно не скажу, ще триватимуть консультації, і не лише на форумі. Щось та вирішиться, але поки готуйте собі (хто грає за сталкерів) бандани одного кольору. Але колір буде той, який і яка перша команда зареєструє для себе! Щоб не було, що 2 їх бігало в одних кольорах!
Мені глибоко наплювати на те, ЯК будуть одягатись інші сталкери, я готовий співпрацювати тільки з Магнітом, інших буду гасити. Ну то таке, лірика=)))
На Сталкер я одягаюсь так, як я одягався би, будь я справжнім сталкером, благо знань на тему бойових дій на території зараженої радіацією і території окупованої противником в мене вистачає. Тому Я таки замучу собі ОЗК!!!!!!!! Тобто мені пофігу на зону зараження (А)на 15 хвилин, як максимум. Хто зна, той зна. Трубки там всякі, респіратори і т.д. І тіки не кажіть шо це не антуражно, бо я подумаю, шо ви сприймаєте текстури гри сталкер за реальність.В мене звичайно ж буде розгрузка, в якій буде як мінімум 6 рожків, я не суїцидник,(вибачте за перехід на особистості)як Мзіг, В мене буде РД(вибачте за надлишковий мілітаризм)
І На останок повторюсь, я і моя команда буде одягнена саме так, як і мають одягатись сталкери з клепкою в голові.
Завдяки твоїй "ліриці" я вже сам себе питаю, чи потрібні такі "сталкери" на грі? Потрібні ті люди яким пох№%, що там пиз%№"ть ті організатори на грі?
Будеш із магнітом в одній команді то і будеш собі там "гасити", що хочеш.
Я веду до того, що для чого тоді правила будуть, якщо їх не дотримуватись? Вообщем, про дрес-код ще будуть йти "переговори",щоб нікого не ставити в незручну позу, але якщо буде прийнято рішення і вивішене в розділі "ОСНОВНІ ПРАВИЛА", то прошу їх дотримуватись. Якщо навпаки, тоді сидимо дома! Правила пишуться для всіх а не індивідуальностей!
Почитали роздруковане з форума , побалакали ... і наші думки та побажання :oops: ...
1. :!: Ми все-таки за дрес-код .
2. :!: Можливо зменшити час респаунда : ... вбили - на місці 10 хв ... дорога до мертвяка мін .5 хв. ... 5 хв. в черзі на реєстрацію прибуття і відбуття+отримання паспорта ... мін .40хв. "блаженства на небесах" ... мін 5 хв. на зворотню дорогу і відродження. --- ітого мін 1 год .
Ми за 30 хв. в мертв"яку
Ось на нашу думку цікавий варіант , вірізка з форума Мілітаріста ,
"....
- за антуражный костюм 30 минут.
- за 200 рублей игровых (100 для игрока в антуражном костюме) сразу.
- хоз работы по лагерю - по окончании работ.
- отсидка 1 час.
..."
3. :?: Пересування в респіраторах і т.д. всюди чи тільки в "зонах" ?
4. :!: Обов"язкове від"єднаня магазинів в мертвяках .
5. :?: Дія на монстрів гранат і інших ВП (контузія ,смерть,ігнор взагалі).,можливість захисту периметра лагеря мінами ?
П.С. Вибачаємось , якщо щось пропустили з вищенаписанного і продублювали тему .
1- Організатори теж за дрес-код! :) Також як я бачу не одні орги!
2- Стосовно респауну, на зменшення часу, зробимо (гарно розписав, по часу 8-) ). Продумаємо на зменшення, ну точно не більше 1 години! Можливо і менше, ще поки нічого не скажу.
3 - В респіраторах пересуватись тільки в Зонах аномальних! Ну і в деяких тільки завдяки якимось артефактам, зкрема тому ж "Псіху".
4 - Ну техніку безпеки ніхто не відміняв, то не питання! Окулярів теж не знімаємо, як не забуваємо про запобіжники на зброї! В барах та науковому центрі то точно від"єднуємо магазини, задля запобігання травм рольових персонажів та некомбатантів!
5 - Оборона лагеря, то привілегія лише самої команди! Ну тільки в розумних межах, без вовчих ям із колами! :mrgreen: На монстрів гранати діють дуже плодотворно, монстр одразу перетворюється на велику кількість шматочків! :) Ну радіус смерті монстра від гранати десь в районі 4-5 метрів!
Стосовно якихось бонусів антуражним гравцям, то думка слушна. Вже ввели подаруночки сами: сталкеровитим, долговитим, свободовитим, військовитим бійям (які відповідають антуражу, та правилам гри, які встановили організатори!).
П.С. Вибачатись не варто все ОК :!: