0 - 0
7 повідомлення
mzig
Хороший задум і досить адекватний! 100% підтримую!
Отже: якщо команда приїхала за сталкерів в складі 7 чол, кожен повинен мати свої тільки їм властиві речі хай це навіть буде колір бандан (розовіфіолетові чи які там ще :D ). Якщо приїхав склад команди в 2 чоловіки, то вони теж мають мати свій колір тих же ж бандан, рюкзаків та будь що!!! Хто буде 1 чи 2 грати за сталкерів, те ж саме! І гроші заброляєте ви для себе! Маєте свій клан, до яких можуть бійці-одиночки ІНКОЛИ приєднуватись, але не постійно! Віднесіть до цього із розумінням, що додаткового угрупування на ГРІ НЕ ТРЕБА! Потрібні сталкери, яких основна задача завдання виконувати + заробляти на прожиття гроші.
Вообщем відчуваю, що треба буде трохи правила поміняти, але поки, ще давайте свої зауваження, кому і що там не подобається? Щоб потім скопом викласти все.
При реєстрації, одразу будемо визначати колір! Хто реєструється, скидає гроші, той і перший вибирає собі колір бандан, чи, чим там вони будуть відрізнятись. Вже на ваш вибір!
Що робимо тоді із ДОЛГом? Чорне присутнє чи ні? Так бачу треба про дрес-код особо говорити! ДОЛГовці, де ви є? Озвіться!!!! :)
0 - 0
2 повідомлення
Бачите пацики, яка фішка, не всі сталкери одинакові, кожного в зону привела своя дорога, може мужик, до зони справді був грибником, може він бувший мент, а може він служив на кордоні зони, і втік в зону, а може він до зони воював в двох, трьох, пяти гарячих точках. Таких, може, я можу налічити до бісиків. В сталкерів нема якогось виділеного дрес коду, як в ДОЛГа, сталкери самі собі і генерали і зампотили, тому вибирають спорядження, яке їм зручне і вигідне. Тому я відверто не підтримую голе пузо і сидор за спиною. В мене мізків вистачить в зону іти нагруженим, шоб у випадку чого, як мінімум, забрати з собою не одного противника, а ви собі придумуйте, шо завгодно.
ЗІ. якшо буде треба, я привезу ОЗК і буду в ньому лазити. :lol:
0 - 0
ТО вирішувати оргам...хоча я розумію чому саме ти такий аватар вибрав
ДОРЕЧІ розгрузки натому фото теж немає... модифікований антирадіаційний костюм... з двома сумками
0 - 0
Я особисто не розумію в чому суть суперечки. Руслан вже два рази написав про відсутність дрес коду, також прошу не переходити на особистості (аватара/країна/національність ітд) то особиста справа кожного.
Про сталкерів можна багато чого сказати - є новенькі які дуже схожі на ті фото що викладені вище, вони ходять по більш менш безпечним територія і збирають "пух" (хто читав книги той мене зрозуміє), люди якій мають більше досвіду і топчуть зону не перший рік ходять глибше, відповідно їх "експедиції" небезпечніші, що тягне за собою покращення бек паку. А на рахунок розгр. жилета приведу приклад, навіть якщо не брати до уваги ворожих сталкерів, зустріч із собаками закінчиться негативно для групи людей яка не зможе швидко перезарядити зброю. І це не єдина ситуація такого плану. Тому пропоную припинити безглузду суперечку, а викладати картинки з гри (комп), вважаю не доцільним, адже там малювали без збереження реалізму (хто грав той зрозуміє), а про обкладинки книг на тему сталкера взагалі мовчу...
0 - 0
Добрий вечір! А у москалів сталкери з рюкзаками
0 - 0
7 повідомлення
Чесно..перший раз не знаю навіть, що написати. А якось переливати "з пустого в порожнє" не має вже ні сил, ні бажання. За що ми хоч "воюємо"? За дрес-код? За що?
ТОж вроді вже капюшони відмінили! Знову якийсь негаразд. Почали за джинси і розгрузки... Потім якісь грибники вилізли... І московські рюкзаки на сталкерах. Ще є бандани! Тепер вже не бандани головна вісь питання, а фіг знає, що. Чи вже немає бандан, чи ще є? Якби я знав, що саме по такій цікавій речі як дрес-код будуть такі суперечки, та я б вжитті не піднімав би ту тему. Подумав, так буде краще, реалістичніше, рухатись то треба ж якось, розвиватись в якихось планах і т.д. А тут на тобі: "Хотілось як краще, а получилось як завжди".
Я не знаю, як хто...а я вже навіть нитку сперечання втратив. Звідки і що, хто, що хоче?
0 - 0
Я не знаю, як хто...а я вже навіть нитку сперечання втратив. Звідки і що, хто, що хоче?
ніхто не сперечається..просто люди поділились на два табори:
1) ті хто хоче грати в СТАЛКЕР (важливо реалістичність, дрескод, відповідність стилю, бажання пограти в рольову гру, випустити півмехани і бути лідером та з задоволенням грати)
2) ті хто хоче пограти в СТРАЙКБОЛ (важливо кількість набоїв, побільше постріляти, і мінімум умов "лента за лентою набої подавай")
Все.
Зрозумійте, це РОЛЬОВА ГРА, вона вимагає відповідність першоджерелу. Перший сталкер був схожий на страйкбольну гру ПО МОТИВАМ СТАЛКЕРА. :ugeek:
Надіюсь другою буде РОЛЬОВА ГРА СТАЛКЕР на базі страйкболу. :geek:
ТОму пропоную вирішити кожному для себе що він хоче 1 чи 2. :?:
Якщо перший варіант то тоді... треба закотити рукава рукава і готувати костюм заздалегідь, пристосовуватись до правил оргів. В іншому випадку... зусрічаємось на звичайних іграх і тут жодних образ.
Але це потрібно вирішити зараз...коли ще є час... без поспіху...
Наголошую :!: Це рольова гра.
ІМХО. Зараз планую ще один проект і читаючи все це, задумуюсь, а не зарано ще це все... добре, що ще 35 грн в очі не попались
0 - 0
7 повідомлення
ніхто не сперечається..просто люди поділились на два табори:
1) ті хто хоче грати в СТАЛКЕР (важливо реалістичність, дрескод, відповідність стилю, бажання пограти в рольову гру, випустити півмехани і бути лідером та з задоволенням грати)
2) ті хто хоче пограти в СТРАЙКБОЛ (важливо кількість набоїв, побільше постріляти, і мінімум умов "лента за лентою набої подавай")
Все.
Зрозумійте, це РОЛЬОВА ГРА, вона вимагає відповідність першоджерелу. Перший сталкер був схожий на страйкбольну гру ПО МОТИВАМ СТАЛКЕРА. :ugeek:
Надіюсь другою буде РОЛЬОВА ГРА СТАЛКЕР на базі страйкболу. :geek:
ТОму пропоную вирішити кожному для себе що він хоче 1 чи 2. :?:
Якщо перший варіант то тоді... треба закотити рукава рукава і готувати костюм заздалегідь, пристосовуватись до правил оргів. В іншому випадку... зусрічаємось на звичайних іграх і тут жодних образ.
Але це потрібно вирішити зараз...коли ще є час... без поспіху...
Наголошую :!: Це рольова гра.
Вот вона істина!!! Цей твій пост можна ставити за примірник всім на яку гру вони їдуть!
Але все таки по дрес-коду нічого не ясно, хто що і нащо. Відчуваю сперечання ще будуть по ньому. Доведеться відкрити, ще видно одну тему, сугубо по додатках до гри, бо загубитись в цій тему можна простіше-простого :( стільки вже понаписували ми.
0 - 0
Якщо бог дасть здоровя і сил то буду грати за славний Долг, буду в чорному і з шевроном Долгу! Хто захоче грати в чорному той буде!
Може справді на урбані а?
0 - 0
повністтю підтримую що СТАЛКЕР має бути антуражною грою, а не прорсто стрілялкою!
невже не настрілялись?, чи ненастріляєтесь?....сезон ще попереду, буде куча ігор!
я за якість.....кількості і так вистачає!
хай приїде не 200 чол, а 50.....але це буде С.Т.А.Л.К.Е.Р !!!!!
(таки не втримався і вставив свої 5 копочек ;) )