0 - 0
Мекк Сендман, косвенно на новстниках пишут, что там "сводная группа". Хайреза шота не нашел.
0 - 0
Да, ЗБ, скорее всего на фото нет. Там 101ые аирборны, 1-2 ССТ и PJии.
0 - 0
Может у кого ещё есть в коллекциях фото зелёных беретов с мк-17 ? Давайте уже тогда стопроцентно добьём до достаточного кол-ва пруфов. Если это вообще кому-то интересно, кроме зацикленного меня самого. :mrgreen:
а ты бы у нас в начале спросил, мы бы тебе все показали :twisted:
0 - 0
Блин, я вообще смотрю что в Одессе береты плодятся со скоростью света, за последние пол года уже 3-й выход!!! Браво!
ПыСы: Сорри если офф топ! Ksandr, а какую группу вы делаете?
0 - 0
Одесса- город беретов!))))
0 - 0
Дельфин, не так быстро как кажется, релакс. :)
0 - 0
У нас даже люди в КЗСе и кедах - законспирированные "береты"...
1 - 0
4 повідомлення
[ATTACH=CONFIG]52908[/ATTACH]SFG, если не ошибаюсь ODA.
Ksandr, а ти хоч вчитуєшся в те, що ти пишеш?
для справки:
SFG - розшифровується, як Special Forces Group
ODA - розшифровується, як Operational Detachments-A
не знаю як, але на фото я не бачу, ні ОDA, ні SFG.
на фото присутні 3 бійці американської армії. той що на коліні стоїть - ССТ, зправа два зелених берета з якоїсь ОDA і визначити з якої саме нереально, хіба що знайти їх і особисто запитати :)
так що вибач, але якраз, такими своїми постами, ти більше шкодиш, ніж допомагаєш розібратися.
хочеш СКАР? Тоді є вихід збери кіт ось цього чувака по цих фотках [ATTACH=CONFIG]52965[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]52966[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]52967[/ATTACH] і купи СКАР і виложи фото, з підписом я моделю саме цього чувака і всі проблеми вирішено.
моє ІМХО
0 - 0
Ksandr, а ти хоч вчитуєшся в те, що ти пишеш?
для справки:
SFG - розшифровується, як Special Forces Group
ODA - розшифровується, як Operational Detachments-A
не знаю як, але на фото я не бачу, ні ОDA, ні SFG.
на фото присутні 3 бійці американської армії. той що на коліні стоїть - ССТ, зправа два зелених берета з якоїсь ОDA і визначити з якої саме нереально, хіба що знайти їх і особисто запитати :)
так що вибач, але якраз, такими своїми постами, ти більше шкодиш, ніж допомагаєш розібратися.
хочеш СКАР? Тоді є вихід6 збери кіт ось цього чувака по цих фотках [ATTACH=CONFIG]52965[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]52966[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]52967[/ATTACH] і купи СКАР і виложи фото, з підписом я моделю саме цього чувака і всі проблеми вирішемо.
моє ІМХО
Хромает моя теория. =) Для этого и есть более опытные моделирующие, чтобы поправить. Всяко лучше чем просто сидеть и глазеть по форуму или ждать, что кто сам скажет. Одна из целей форума как раз и есть - общими усилиями прийти к правдивой инфе. Имхо. За поправку спасибо- будем знать.