0 - 0
Буду.....якщо зранку проснусь
0 - 0
Всім дякую за гру, особливо сфінксам! динамічна та з перчіком! давайте наступну неділю (якшо погода буде нормальна) ше раз. Я вже ставлю +!
0 - 0
Спасибо за игру, и тем кто приехал. Рад был всех видеть.
Если погодка хорошая будет - можно и в лес. Места и манёвров побольше будет.
Бо тут людям по капусте ходили :)
0 - 0
Вдячний всім за гру!!!
Приємно, що зібралося досить багато і команд, і позакомандників.
Сфінкси - Тимур, Алладін, Назар, і решта команди - Ви молодці!!!
Слово за слово на форумі і ви змушені були стати організаторами - і вам це вдалося!
0 - 0
Всім спасибі за гру! )) був радий бачити всіх кого знаю і тих із ким ще не знайомий. Тепер про погане - на майбутнє не хочеться стикатись із такою ситуацією яка виникла сьогодні. При штурмі цехів, на горизонті появились хлопці в акушці ,і не відомо за кого воюють... , рація в когось вічно барахлила... нічого толкового по рації не можна було почути крім чужого дихання та всяких хрипів. П.С. на грі була присутня страйкболістка))
0 - 0
Визнаю, гра вийшла цікавою, насиченою та зовсім не лайтовою, як думалось спочатку.
Ніжки запросили змилуватись вже в другій годині, тому навіть зрадів достроковому завершенню.
Після ротацій на стороні "темних" стало ясно, що гра йде в "одні ворота", хоча гострі моменти
траплялися протягом всього ігрового часу, за що подяка всім учасникам :)))
П.С. Аладін, в п.7 правил нічого не знайшов про заборону носіння штик-ножа на зброї...
0 - 0
На рахунок хлопців в акушці то це стандартна ситуація.
Коли хтось запізнюється то приєднуються за одну з сторін і вже викликають дизбаланс після початкового поділу.
P.S. Якщо хтось рухається з сторони противника, націливши приводи - то стріляй бо це напевне і є противник =)