0 - 0
Когда дивизию моделируют несколько команд, воспроизводя, хотя бы не полностью, ее структуру, то это достойно всячесйих похвал.
Однако если ОДНА команда заявляет о моделировании полка, невольно возникает ироничная улыбка.
Повторяю, это мое ИМХО и ни к кому лично не относится.
Для примера возьму родную команду. Нас с рекрутами 14 чел . В том числе 2 иногородних. Иногородние получили статус отделения, остальные 12 поделены на 2 отделения. Имеются командиры отделений. Стало быть мы взвод.
При указании направления моделирования (если бы оно у нас было) логично написать: такой-то взвод, такой-то роты, такого-то батальона ... таких то войск. Либо сформулировать таким образом "моделируем такието войска"
0 - 0
Спору нет в твоих словах есть смысл. Но например у нас четкое направление моделирования и нас 25 человек с рекрутами) и как мне называть нас?)) Ладно не в этом суть я думаю необходимо из крупных команд сделать коалицию, что бы как минимум выступать на играх под одним Флагом)
0 - 0
Пропоную абстрагуватись від конкретних назв саме для коаліції.
Наприклад - "1 зведена механізована брига" до складу якої входять підрозділи 7-ої ОМехБр, запорізький взвод ("Легіон"), інші механізовані підрозділи ("УМВ")... Якось так...
0 - 0
Именно так!
И с этой точки зрения название данной темы самое меткое, емкое и обтекаемое название создаваемого обьединения.
0 - 0
Господа! Удачи вам в ваших начинаниях! Буду рад видеть действующую коалицию. =)
0 - 0
Пропоную абстрагуватись від конкретних назв саме для коаліції.
Наприклад - "1 зведена механізована брига" до складу якої входять підрозділи 7-ої ОМехБр, запорізький взвод ("Легіон"), інші механізовані підрозділи ("УМВ")... Якось так...
Оце, як на мене, найкращий варіант...
0 - 0
Досить цікава ідея стосовно коаліції.
Маленьке запитання. А якісь умов, обмеження щодо приєданння існують?
Чому питаю? Бо ось, наприклад, ми носимо також "дубок", але озброєння у нас різне (НК-серія, АУГ, СЛР-и). Та бажання бути в коаліції з вами є і велике :)
0 - 0
Думаю останні слова будуть за командирами команд, але, як на мене - покищо мови про "приєднання" нема.
Ми зараз говоримо про "Об"єднання" - тому, питання про зброю що використовують різні команди має бути другорядним.
І ще. Якщо не встановити якогось граничного терміну обговорень та перемовин - це буде тривати нескінченно. Тому пропоную відкриття у Львові як дебют коаліції.
0 - 0
Ну коалиция команд, боевого содружества "стран Варшавского договора" давно существует...
Как-нибудь на играх надо всем вместе помозговать...
0 - 0
Ну коалиция команд, боевого содружества "стран Варшавского договора" давно существует...
Как-нибудь на играх надо всем вместе помозговать...
:shock: Сучасна Україна якимось боком стусуеться до варшавського договору? :shock: Полар ти звичайно не ображайся, але як на мене, то коаліція повинна виступати з боку ООН. Адже миротворці україни були в Іраці і в Косово. Тому на мою думку, Коаліція Українських військ повинна підтверджувати саме те що вана українська і сповідувати такуж політику як справжні збройні сили України.