2 - 0
19 повідомлення
"Гюрза" приєдналася б :)
Написав приватне повідомлення. Поки що без відповіді. Отримав, чи продублювати?
0 - 0
7 повідомлення
От ніби ми обговорюємо нашу коаліцію. А є якась особливо відведена роль нашим командам? НУ наприклад: яку матиме задачу бойову, наприклад механізовані війська, чи та сама група ШТОРМ, чи Миротворці, чи навіть прикордонники,? За розвідку то ясно. Чи це буде залежати від поставлених завдань і умов гри? Чи концепцію нашого спільного "участія" вже хтось має? Ну хоча б приблизно. 8)
2 - 0
19 повідомлення
Ти маєш на увазі взагалі, чи саме під час найближчої гри? Якщо взагалі, то деяка концепція є, але пока що це лише мої власні думки. Не більше.
0 - 0
7 повідомлення
Ти маєш на увазі взагалі, чи саме під час найближчої гри? Якщо взагалі, то деяка концепція є, але пока що це лише мої власні думки. Не більше.
Взагальному. Щоб навіть тоді коли будемо представляти одну сторону конфлікту, як коаліція ЗСУ, щоб знали, що робити і які задачі в кого. Ну в крайньому разі я б зі своїми частково в цьому напрямку проводив тренування, щоб на грі не було великих несподіванок.
2 - 0
19 повідомлення
Якесь своє власне бачення в мене є. Але щоб хоч щось втілити, треба спочатку зібратися в польових умовах. Почути, як це бачать інші. Одними розмовами досягти щось буде важко.
2 - 0
19 повідомлення
Сьогодні з бійцями УМВ вперше зібралися, щоб спробувати воювати разом. Що з цього вийшло вже відпишу разом (фото також будуть :-) ). Окрема подяка команді Ravens, яка як завжди була гідним суперником.
0 - 0
Вітаю. Запрошую бажаючих на тренування 19.10.08 на Водогон (або Мриги). Хто за - відписуйтесь...
0 - 0
7 повідомлення
Прикордонники Ш.Т.У.Г. ЗА!!!!! Але нажаль, ми далке одне від одних :( А то і справді можна було б потренуватись разом, узгодити різні дії і специфіку роботи "українського" контингенту.
Треба щось з цим робити. ДЫМ, ти казав в тебе є концепція і твоє бачення ролей різних військ ЗСУ. Може поділишся? Або хто ще якісь ідеї має?